i-team

Inspiration

Klik HER hvis du vil hente en manual, brochure eller lignende!

19 grunde til at vælge en i-mop –

Hvad gør en i-mop så god som den er?

Lad os kigge nærmere på hvilke grunde der er til at vælge en i-mop.

Siden den første i-mop kom på markedet i 2015 er brugerne blevet imponeret over dens blanding af smidighed, hastighed, rengøringsevne og brugervenlighed.

i-moppen har revolutioneret hygiejnestandarder, rengøringsrutiner og arbejdsomkostninger i rengøringsbranchen. Men vi er blevet ved med at udvikle og innovere, så i-mop nu er en endnu bedre maskine, end da den ramte markedet i sin tid. Lad os kigge på de 19 grunde til at vælge en i-mop.1. Eliminerer manuel mopning

Gulvmopning har været den traditionelle måde at rengøre gulve i små og mellemstore rum i årtier. Selvom det ikke er den bedste metode (de fleste mopper fjerner nemlig kun mellem 30 og 40 procent af snavset), er de i mange bygninger den eneste mulighed for rengøringspersonalet.


Konventionelle gulv-vaskemaskiner er gode til rengøring af lagerhaller, indkøbscentre, sportshaller og store åbne rum. Men du har stadig brug for en moppe, når der skal rengøres i arealer mellem 50 og 1500 kvadratmeter, da en konventionel gulvskrubber er for lidt fleksibel til de områder.


i-moppen ændrer dette fuldstændigt. Den kan i det store hele bruges overalt, hvor du kan bruge en moppe, mens den stadig matcher de store gulvvaskere i det åbne rum. i-moppen rengør under og omkring borde, bænke og i små rum uden problemer takket være mobiliteten af ​​dens 360 graders titanium-drejeled.


2. Næsten dobbelt så stor rengøringsevne som konventionelle gulvvaskere

i-moppen har to skrubbebørster. i-mop XL og XXL’s har 350 omdrejninger i minuttet mens i-mop Lite har 500 omdrejninger i minuttet. Det betyder, at i-moppen er næsten dobbelt så kraftig som en gulv-vaskemaskine af sammenlignelig størrelse.

3. Gør rengøringen mere sikker

Når du gør rent med i-moppen i stedet for en almindelig moppe, gør du både rengøringsprocessen og miljøet i bygningen mere sikker.


Rengøring med en konventionel gulvmoppe er farlig. Rengøringspersonalet skal balancere på den ene fod for at vride moppen. Efter at have moppet gulvet (afhængigt af atmosfæriske forhold) er det vådt i 5 til 15 minutter (nogle gange længere). Denne periode, hvor gulvet er vådt kaldes ”fare-tid” og er en meget farlig periode, hvor folk kan glide eller falde på gulvet.


Når i-moppen bruges er gulvet typisk tørt inden for 10 – 30 sekunder efter rengøring. Sammenlignet med “fare-tiden” for konventionelle mopper reducerer i-moppen risikoen for faldulykker på grund af et vådt gulv med cirka 95%.

i-mop er et af de mest innovative rengøringsprodukter på markedet.

4. Rengør gulve hurtigere

Det er bevist, at i-moppen er hurtigere end andre konventionelle gulv-vaskemaskiner. Det er en af de væsentligste grunde til at vælge en i-mop.


Hurtigere opsætning:

i-mop XL kan rumme 4 liter vand, hvilket er nok til at rengøre 400 kvadratmeter. En moppespand indeholder 10 liter vand, der tager 2,5 gange så lang tid at fylde op. En sammenlignelig gulv-vaskemaskine ville typisk kræve 10-15 liter vand for at rengøre 400 kvadratmeter, hvilket tager 3-4 gange så lang tid at fylde op.


Hurtigere at rengøre:

En rengøringsmedhjælper kan risikofrit rengøre ved fuld ganghastighed med i-moppen, inklusive rengøring omkring genstande på grund af i-mops unikke manøvredygtighed. Bruges en traditionel gulvvasker i stedet vil det kræve mere forsigtighed omkring forhindringer. Og en moppe kan bare ikke sammenlignes!


Hurtigere at pakke sammen:

Sammenlignet med en moppe og spand er i-moppen hurtigere at pakke væk, selv efter skylning af din snavsevandstank og rengøring af gummiskraberen og børsterne for at holde dem i top stand.

5. Smartere batteriteknologi

i-moppen bruger den nyeste lithium-ion-teknologi som strømkilde. Lithium-ion (Li-ion) er en dyrere type batteri sammenlignet med andre almindelige typer såsom blysyre eller gel.


Der er flere vigtige fordele ved i-mop Li-ion-batterier:


Del-opladning:

Du har mulighed for at del-oplade et i-mop-batteri uden at påvirke dets samlede levetid.

For nogle typer batterier, tæller det en hel cyklus, hvis du for eksempel kun lader 10 procent på et batteri. Når man husker på, at et batteri har en levetid på et begrænset antal cyklusser, så giver det sig selv, at det er en uhensigtsmæssig fremgangsmåde.

Når du bruger en i-moppe i et par minutter og derefter sætter dens batterier til opladning, selv om de for eksempel blot mangler 10 procent, så belaster du blot batteriets levetid med den faktiske opladning. Med andre ord kan du bruge (eller oplade) en i-mop, når du vil – så længe du vil – uden at bekymre dig om batteriernes samlede levetid.

Hurtig opladning:

Li-ion-batterierne på i-moppen oplades utroligt hurtigt. De fleste store gulvvaskere kræver opladning i mindst 6-8 timer, før de kan bruges igen. Ikke i-moppen. Efter kun 1 times opladning kan du faktisk bruge din i-mop i endnu en time! (Mere om dette i punkt 17).

Kunder over hele verden er begejstrede for i-mop.

6. Bruger mindre kemikalier og vand til rengøring

Når du først begynder at rengøre med i-moppen, anbefaler vi at bruge vand – og kun vand.


Mopning med vaskemiddel efterlader kemiske rester på gulvet. Dette tiltrækker snavs og får dit gulv til at se snavset ud. Den rene mekaniske rengøring som i-moppen foretager er mere end nok til at fjerne snavs. Derfor anbefaler vi kun at bruge vand sammen med i-moppen og kun tilføje kemikalier med jævne mellemrum eller efter behov. Dette reducerer brugen af kemi betydeligt.


Specielt designede børster:

i-moppen bruger specialdesignede børster, der minimerer den mængde opløsning, der kræves for effektiv rengøring.

Sådan fungerer det:

i-moppen frigiver vandet i midten af ​​hver børste (ikke midt i børsteområdet eller foran børsterne som nogle gulvvaskere gør). Derefter forskydes børstehårene på i-moppen omhyggeligt for at fange vandet i børstens krop og minimere den mængde vand, der slipper ud af det. Dette betyder, at der bruges mindre vand på gulvet pr. sekund, end det ville være nødvendigt med en sammenlignelig gulv-vaskemaskine. Det er på den måde i-moppen reducerer vandforbruget ved rengøring.


En i-mop XL bruger 4 liter vand til at rengøre 400 kvadratmeter. For at rengøre det samme område med en moppespand skal du skifte vand mindst hver 200 kvadratmeter. Du har derfor brug for 20 liter vand for at rengøre det samme område. En sammenlignelig gulv-vaskemaskine vil bruge omkring 8-10 liter.


7. Sjov at bruge

Tro det eller ej: Rengøring af gulve kan være sjovt. Hvis du er vant til at moppe dem, vil du ikke tro, hvilken fornøjelse det kan være at rengøre med en i-moppe i stedet. Det er bogstaveligt talt en rengøringsrevolution!


Det er almindeligt, at folk, der tidligere har set rengøring af gulve som hårdt arbejde ændrer deres synspunkt, når de først prøver i-moppen. Pludselig er gulv-rengøringsdelen nu den bedste del af arbejdsdagen, hvilket også er en af de mange gode grunde til at vælge en i-mop.

8. Super let at bruge

i-moppen blev konstrueret med masser af brugerfeedback, hvilket resulterede i en unik brugervenlighed. Kontrolpanelet er enkelt, med visuelle virkemidler snarere end komplekse ord at læse. Faktisk er det eneste, en bruger skal lære, den sorte “Eco” -knap, som reducerer vandforbruget med 40%.


i-mop XL & XXL har et batteri på venstre og højre side af skrubbedækket. Der er ikke muligt at sætte dem forkert i. Farverne blå og grå viser, hvor de skal sidde, så du spilder ikke tid på at prøve at indsætte dem forkert.

Specielt designede tanke

Tankene er specielt designet, så det er umuligt at montere vandtanken, hvor opsamlingstanken skal være, og omvendt. Der er ingen finger-snoede elastiske eller gummistropper at kæmpe med, mens tankene bringes på plads. Rentvandsbeholderen klikker på med en kraftig metalklemme, og opsamlingstanken bruger en kraftig magnet i håndtaget til at trække den på plads. Super hurtig og nem.


Du indser værdien af ​​den grundige designproces, når du oplever, hvor let det er at styre en i-mop. Det centralt monterede håndtag betyder, at dine hænder er frie til at sidde hvor som helst på håndtagene. Faktisk er det ovenikøbet muligt at betjene en i-mop med blot en enkelt hånd, hvilket også er en af de mange grunde til at vælge en i-mop.

9. Den mest bærbare gulvskrubber

Det unikke design af i-moppen betyder, at den er utrolig let at transportere rundt.


Den har transporthjul indbygget i maskinen. Disse er specielt placeret for at maksimere i-moppens frihøjde fra jorden, når den køres rundt. Disse hjul har meget lidt friktion, hvilket gør det virkelig nemt at manøvrere.


Når du skal hente den, har i-moppen et integreret håndtag i dækket. Vil du hente en i-moppe og gå ovenpå for at rengøre badeværelset? Ingen problemer. En i-mop XL vejer blot 23 kg hvilket gør, at du kan sætte den i bagagerummet på de fleste køretøjer eller endda i bagsædet. Prøv det med en sammenlignelig 120 kg tung gulvvasker!

i-mop er et af de mest innovative rengøringsprodukter på markedet.

10. Kan monteres på en vogn som en del af et komplet system

Hvis du rengør et storcenter eller et institutionelt anlæg, har du mere end bare gulve at rengøre. Du har møbler og inventar, der skal tørres af, overflader til støv og badeværelser der skal rengøres også. Du vil sandsynligvis medbringe nogle forbrugsvarer i vaskerummet for at genopfylde badeværelserne og måske også have brug for et sted til affald. Derfor er der behov for en rengøringsvogn.


Så hvad har dette at gøre med en i-moppe?


Forskellen er med enhver anden type gulvvaskemaskine, er der ingen vogn designet til at dække disse behov. Med en konventionel gulvvasker spilder du tid på at gå til og fra rengøringsrummet; tage vognen ud, udføre manuelle rengøringsopgaver, gå tilbage for at opbevare vognen, finde din gulvvasker frem og derefter komme ud igen, hvor du har brug for at vaske gulvene.


Dette tilføjer en masse spildt “gåtid” i rengøringsprocessen.


i-moppen er en del af det komplette i-team-system, der inkluderer specialdesignede i-land trollies. i-land kombinerer alle de ting, du har brug for, på en rengøringsvogn samt monterer i-moppen på fronten. i-land + i-mop-kombinationen eliminerer al den unødvendige gang, da du altid har din i-mop med dig.

i-drive gør det muligt at samle alt et sted.

11. Du kan bruge den på næsten alle overflader

Hvis du kan moppe det, kan du i-moppe det. Keramiske fliser, porcelænsfliser, granit, marmor, travertin, beton, terracotta, terrazzo, skifer, vinyl, træ (også træplanker) og kork er alle gulve, der kan rengøres med i-moppen (og så har vi sandsynligvis glemt et par stykker).


Med et udvalg af bløde børster (til træ og kork), almindelige børster (standardbørster leveret med i-moppen, som er gode til de fleste anvendelser), hårde børster (snavsede gulve) og naturlige fiberbørster (specielt til sportsgulve) til rådighed, kan du rengøre stort set alle gulve med en i-mop. Det tager 10 sekunder at skifte børsterne fra den ene til den anden, så er du klar til at fortsætte med at rengøre.

Kan bruges næste overalt

Husk, ligesom enhver anden gulvskrubber, hvis du bruger i-moppen på ru overflader som udlægningsmaskiner eller skridsikker gulvbelægning vil du slide dine børster, gummiskraber og gummikanter hurtigere end på et glat gulv.


Så hvad kan du ikke rengøre med i-moppen? Ru beton og virkelig ru gulve slider hurtigt på sliddelene på en i-mop. Og måske nogle superbløde eksotiske træsorter og andre specielle gulve, som vi aldrig har hørt om.

12. Nem vedligeholdelse

De daglige vedligeholdelsessteder på en i-mop er gule, hvilket gør dem nemme at finde. Gule manchetter i hver ende af slangen, gult gummiskraberstik, gult filter på opsamlingstanken og en gul indikator på børsten, der fortæller dig, hvornår den skal udskiftes.


En afgørende del af enhver gulv-vasker er gulvskraberen. De fleste gulv-vaskemaskiner kræver, at nogle beslag løsnes (møtrikker, bolte eller lignende) for at fjerne gulvskraberen. i-moppen har to specialdesignede stifter, der holder gummiskraberen, der springer af med et blidt træk – super simpelt, ingen værktøj kræves.

Daglig vedligeholdelse betyder, at investeringen holder længere

Sugeslangen på enhver gulv-vaskemaskine kan blive tilstoppet, hvis den suger store partikler op. Denne del er let tilgængelig på en i-mop. Fjern vandtank og gulvskraber. Fjern slangemanchetterne fra håndtaget og gummiskraberen. Skru slangemanchetten af ​​i den ene ende af slangen (de er ens i begge ender, så slangen kan vende begge veje), træk slangen ud og skyl den ud. Alt i ca. 6 sekunder for at få slangen af ​​og gjort klar til skylning.


Hvorfor betyder alt dette noget?

De samlede ejeromkostninger (TCO) for ethvert stykke kommercielt rengøringsudstyr er næsten altid tæt knyttet til, hvor godt maskinen vedligeholdes. Velplejede maskiner har en lavere TCO, og der er en omvendt høj TCO for maskiner, der ikke er godt vedligeholdt. Ved at være opmærksom på vedligeholdelsen allerede i design-fasen af i-mop bliver den daglige vedligeholdelse så let som muligt for personalet. Dette giver den bedste chance for at sikre en lang levetid fra din gulv-vaskemaskine.

13. Fyld op hvor som helst

Du dækker et stort areal, når du rengør gulvet med en i-mop. Så du befinder dig måske langt væk fra hvor du begyndte at rengøre – og hvor du fyldte tanken første gang.


Når du har brug for at fylde din tank op, så længe du har adgang til en vandhane, vil du altid være i stand til at fylde op – selv uden en slange. Den smart designede tank på i-mop XL & XXL har en indbygget elastisk påfyldningsslange, der giver dig mulighed for at fylde op stort set hvor som helst.


Ved at gøre det muligt for dig at fylde op når du bruger maskinen, reducerer i-moppen spildt tid på at gå frem og tilbage til det nærmeste rengøringsrum for en tankpåfyldning.

14. Smartere parkeringsposition giver lavere vedligeholdelsesomkostninger

Den lodrette placering af i-moppen, når den er parkeret, er ingen fejl. Det er en del af det omhyggelige design, der hjælper med at minimere vedligeholdelsesomkostningerne.


For det første betyder den lodrette parkeringsposition, at du ofte ser maskinens underside. Dermed er du opmærksom på tilstanden af ​​børster, gummiskraber og hjul. Det gør det let at rengøre snavs eller arrangere vedligeholdelse, før der opstår væsentlig skade eller nedsat rengøringsydelse, hvilket er vigtigt. På en konventionel gulv-vaskemaskine er disse komponenter typisk mindre synlige og meget sværere at få adgang til, da de er gemt under – og i modsatte ende – af maskinen.

Mindre vægt på børsterne


i-moppens lodrette parkeringsposition betyder, at maskinens vægt aldrig sidder på børsterne. Dette kan være et problem med konventionelle gulv-vaskere, da der generelt kræves handling via et manuel håndtag (eller en knap på de elektronisk styrede modeller) for at løfte børsten fra gulvet. Hvis dette glemmes, flader børsterne hurtigt ud, hvilket betyder, at de skal udskiftes meget tidligere, end ellers nødvendigt. Det er endnu en af mange grunde til at vælge en i-mop.

i-mop er et af de mest innovative rengøringsprodukter på markedet.

15. Dobbeltbørster for bedre rengøring

Konventionelle gulv-vaskemaskiner med et arbejdsområde under 60 cm har typisk en børste (vi kalder disse “single disc” maskiner). Omvendt har i-mop to børster.


Derfor er to børster bedre


På maskiner med en enkelt børste er den ofte vinklet lidt, så maskinen trækker fremad, hvilket gør det lettere for personalet at skubbe den. (Bemærk: Dette gælder ikke enkeltdrevsmaskiner med traktionsdrev, der har en motor til at køre dem fremad.) Vægten (ofte 100 + kg) på hovedparten af ​​disse maskiner gør dette nødvendigt for at sikre, at førere kan flytte maskinen rundt. Dette har den den indbyggede svaghed, at børsten er svagt vinklet, og betyder mere pres på den ene side af børsten end den anden og et ujævnt rengøringsresultat.


De dobbelte børster på i-moppen er monteret vandret, hvilket sikrer et jævnt børstetryk lige over kontaktfladen. Og på gulve med mere bølgeform (f.eks. Injektionsmørtelinjer), med separate børster, er det muligt for børsterne lettere at konturere til de dybere fordybninger på gulvet, hvilket giver bedre rengøringsevne.

16. Rengør lige til gulvkanter på begge sider

Den specielt designede underdel på i-moppen betyder, at du kan rengøre helt op til kanten med begge sider af maskinen. Med mange konventionelle gulv-vaskemaskiner er det ikke muligt at gøre rent helt til gulvkanten, da store dele af maskinen kommer i vejen. På nogle modeller er børsten forskudt på siden af ​​maskinen, som muliggør rengøring til kanten, men kun på den ene side.


Den manglende mulighed for at kunne rengøre til gulvkanten betyder, at enten skal kanten moppes manuelt eller slet ikke rengøres. Denne mangel på skrubning kan resultere i en snavset linje ved kanterne, ofte kaldet et “tidevandsmærke”.


i-mop løser dette problem. Den vasker enhver kant eller hjørne lige så godt som alle andre overflader.

i-mop er et af de mest innovative rengøringsprodukter på markedet.

17. Kontinuerlig driftstid

Den typiske køretid for en konventionel gulv-vaskemaskine i størrelsesområdet 40 – 66 cm er omkring 2-3 timer. i-mop XL har en driftstid på omkring 60-70 minutter eller 90 minutter med de grå 14Ah-batterier.


Så er i-moppen vel ikke så god?


Forkert. i-moppen har udskiftelige batterier. Dette betyder, at du kan klikke dem ud og indsætte nye med det samme. Det er vigtigt at huske, at i-mop er en gulv-vasker, der kan rengøre et stort areal på kort tid. Hvis du har et program, hvor du skal rengøre mere end 60-70 minutter, skal du købe et ekstra sæt batterier.


På en time kan du oplade i-mop XL / XXL-batterierne nok til at give dig en times driftstid, så med to sæt batterier kan du rengøre døgnet rundt. Det er endnu en af de mange grunde til at vælge en i-mop.

18. Fuldt farvekodet

Farvekodning er et nødvendigt krav i mange faciliteter. Blå til generelle områder, grøn til madlavning, rød til badeværelser, gul til smitsomme områder. Konceptet er, at et stykke rengøringsmateriale kun skal bruges i et område for at undgå spredning af bakterier på tværs af områder.


Men hvis du vil stoppe med at bruge farvekodede mopper og begynde at bruge en gulv-vaskemaskine, mens du fortsætter dit farvekodningsprogram, kan du have et problem. Farvekodning findes stort set ikke i gulv-vaskemaskinens verden.


Bortset fra i-mop.


i-moppen kan udstyres med farvekodede tanke og penselringe, så du kan have separate, fuldt farvede tanke til alle områder og dermed fortsætte med din brug af farvekodning.

i-mop kan farvekodes, så det er nemt at bruge.

19. Giver tilbage til samfundet

Vand er en værdifuld ressource. Ifølge Verdenssundhedsorganisationen har 1 ud af 3 mennesker på globalt plan ikke adgang til sikkert drikkevand.


i-moppen er designet til at spare vand i rengøringsprocessen, hvilket den gør. Ikke kun det, i-moppen hjælper med at give vand, hvor det er mest nødvendigt.


Hvordan virker det?


For at støtte samfund rundt om i verden, der har begrænset adgang til rent vand, bidrager i-team Global for hver i-moppe, der er i brug, svarende til 18 liter vand om dagen til Made Blue-fundamentet. Dette bidrag løber i en periode på 3 år, efter at i-moppen blev købt. Made Blue bruger dette bidrag til etablering og bevarelse af kritiske vandadgangspunkter og distributionsfaciliteter.


Når du bruger en i-moppe, hjælper du med at spare på vandet – og bruge det de steder i verden, hvor det er en mangelvare.

Made Blue skaffer rent vand til hele verden.

Du kan læse mere om i-mop lige HER på i-team Globals hjemmeside.