i-team

Inspiration

Rengøringsmaskiner og tilbehør som letter DIN dagligdag!

I-mop Basic, Plus & Pro:

Hvad er forskellen?

I dag er i-mop en global sværvægter på rengøringsmarkedet. Det er en ubetinget en af de bedste gulv-vaskemaskiner på markedet, og er ovenikøbet sandsynligvis den mest manøvredygtige letvægtsrengøringsmaskine der findes på markedet. Den forener overlegent kraft og funktioner i forhold til konventionelle gulv-vaskere i en sammenlignelig størrelse.

Den originale i-mop XL har en vaskebredde på 46 cm, lithium-ion-batterier, dobbelt skurrebørster på 350 o / m, linatex-gummiskraber, udskiftelige tanke, intuitiv brugergrænseflade og meget mere.

For nogle år siden introducerede vi en række opgraderinger og nye funktioner blev tilføjet til i-mop XL og dens storebror i-mop XXL med en vaskebredde på imponerende 62 cm. Disse opgraderinger omfattede farve- kodningsmuligheder, børste- og pads-muligheder til forskellige områder, smartere batteristyringssystemer, forskellige batteri- og opladermuligheder og en række andre i-mop-tilbehør.

I 2020 lancerede vi så den hidtil største gruppe af opgraderinger til i-mop vi endnu har kastet os ud i. Vi har nemlig lanceret de tre varianter af i-mop XL & XXL.

Sig velkommen til Basic, Plus og Pro!

Så hvad er forskellen mellem i-mop Basic, Plus og Pro?

I det væsentlige er den ‘gamle’ i-mop XL / XXL (dvs. 2019 i-mop) blevet det, vi nu kalder for Basic-modellen. Basismodellen har dog fået en række vigtige opgraderinger. Nedenstående tabel viser hvordan i-mop verden ser ud efter 2020, hvor der findes tre udgaver af den populære maskine.

Her kan du læse mere om forskellen på de forskellige i-mopper

Lad os kigge nærmere på i-mops funktioner, begyndende med dem der findes på i-mop XL og XXL Basic:

Batteribeskyttelse

Baseret på evaluering fra tusindvis af i-mop-brugere fandt vi ud af, at rengøringspersonalet ofte glemmer at slukke for deres i-mop efter brug. Dette betød, at maskinen stadig var tændt og batterierne afladte mens den stod stille, hvilket over tid kan medføre, at batterispændingen falder så meget, at den faktisk ikke kan lades op igen. (Bemærk: Dette kan løses, men det kræver en tekniker at genoplive i-moppens i-power-batterier.)

Den nye batteribeskyttelse på i-moppen frakobler strømmen fra i-power-batterierne, når maskinen er i parkerings-eller transportposition – selv når maskinen er tændt. Først når du sænker i-mop-børsterne, begynder strømmen fra batterierne at sætte ind. Dette sikrer optimal batterilevetid sammen med maksimal brugstid.

Kontrolpanel

Det opgraderede kontrolpanel på i-mop XL og XXL har et lavere layout og så er der tilføjet en gummibeskyttelse omkring det. Disse funktioner er designet til at beskytte kontrolpanelet mod utilsigtet beskadigelse og til at gøre det lettere at arbejde med.

i-mop er let at bruge.

Splashguards

Splashguards eller stænkbeskyttere har været standard på i-mop i nogen tid. Vi har dog introduceret en ny, forbedret version, der er lavet af fleksibelt PVC. Det er et robust materiale, der er slidstærkt, men har alligevel tilstrækkelig fleksibilitet til at absorbere bevægelsen fra børster eller elektroder på maskinen uden at løsnes. De nye stænkbeskyttere indsamler heller ikke snavs, hvilket ellers kan være et problem, når stænkbeskytterne består af børstehår.

Flydespærre

For at beskytte vakuummotoren mod utilsigtet vandindtrængning har vi tilføjet et flydende kuglesystem til opsamlingstanken på i-moppen. Flydekuglen stiger med vandniveauet. Hvis vandet stiger til et niveau, hvor det kan gå igennem til i-mops motor, vil flydebolden blokere indløbet, hvilket minimerer risikoen for vandoverførsel til motoren. Bemærk: Dette flydende kuglesystem kan eftermonteres på tidligere modeller af i-mop XL og XXL.

Nu til de ekstra funktioner på i-mop XL / XXL Plus-modellen:

Elektronisk afbryder

Den elektroniske afbryder på i-mop Plus & Pro-modellerne er en ekstra beskyttelse for at forhindre vand i at komme ind i vakuummotoren. Når maskinens håndtag sænkes ned til 32 grader fra gulvet, slukker i-moppen, da dette er en vinkel hvor der er en risiko for at der kommer vand ind til vakuummotoren. Den elektroniske afbryder supplerer flydespærrens beskyttelse.

Timervisning

i-mop Plus & Pro-modellernes kontrolpanel indeholder en timer, der viser maskinens driftstid. Det er især nyttigt til vedligeholdelsesformål, så du kan holde styr på, hvornår din maskine muligvis skal serviceres. Det muliggør også nøjagtige optegnelser ved leasing eller udlejning af i-moppen.

Og i-mop XL Pro:

Overfladebehandling:

Den førsteklasses i-mop XL Pro indeholder alle i-mop Basic- og Plus-funktioner plus en kraftig sort belægning på maskinens dæk. Denne sorte belægning på i-mop XL Pro gør modellen let genkendelig.

Belægningen hjælper med at beskytte dækket mod korrosion i barske miljøer, især dem med høje klorniveauer, f.eks. omkring bassiner eller i salte omgivelser såsom strandområder.

Vi anbefaler:

Den bedste løsning for dig er naturligvis den i-mop, der svarer til dit behov. Men vi kan se, at størstedelen af vores kunders behov bliver opfyldet med en i-mop XL Plus.Den model har nemlig de fleste funktioner indbygget, og med den ombord er man godt på vej mod at gøre den manuelle rengøring mekanisk.

i-mop er et af de mest innovative rengøringsprodukter på markedet.