i-team

Inspiration

Klik HER hvis du vil hente en manual, brochure eller lignende!

Ofte stillede spørgsmål om i-spraywash –

Find svaret på alle din spørgsmål her

1. Hvad er de største forskelle mellem i-spraywash og konventionelle skumvaskere?

Der er mange forskelle mellem i-spraywash og de fleste skumsystemer, der er tilgængelige over hele verden. For det første bruger i-spraywash tabletteknologi, mens konventionelle skummere bruger flydende kemikalier, der kræver manuel fortynding.


Når du arbejder med i-spraywash-tabletter, bruger du ikke kun grønne kemikalier, men du har også taget et fremragende valg for planeten. Du sparer blandt andet vand, plast, transport, CO2 og råolie.


I-spraywash pistolen er også meget hurtigere på grund af det bredere sprøjtemønster og er lettere at betjene. Og med integreret dosering og farvekodning til rådighed er det et sikrere og bedre valg end mange andre på markedet.

i-spraywash ændrer den måde, du bruger skumrengøring og er designet til at blive brugt i en række forskellige områder.

2. Hvorfor og hvordan er skumeffekten forskellig med i-spraywash?

i-spraywash dækker overflader med et “aktivt skum” hurtigere end andre systemer. Kombinationen af ​​de koncentrerede grønne tabletter baseret på overfladeaktivt middel og den specialdesignede skumdyse skaber et tyndt lag højt fastklæbende skum, der dækker en kvadratmeter per sekund.


Det tynde skumlag indeholder en stor del meget fine mikrobobler, der giver en høj grad af dækning til hele overfladen. Dette lag giver en mere ensartet og effektiv dækning end konventionelle skumvaskere, der skaber skum med store bobler.


Når man arbejder med det tynde og lette skum med små bobler (i-spraywash aktivt skum) på lodrette overflader (hvor tyngdekraften trækker skummet ned), er der mindre skumafstrømning sammenlignet med det større og tungere skum. Derfor siger vi, “mindre er mere“. Med i-spraywash kan du dække overfladerne hurtigere med færre kemikalier og mindre affald (fra kraftig skumafstrømning) på gulvet. Dette gør det igen muligt med en hurtigere skylning med meget lavere mængder skyllevand.

3. Jeg er vant til at bruge konventionelle skummere. Det ser ud til, at der er mindre skum på overfladen med i-spraywash; er det rigtigt?

i-spraywash er designet til at forbedre det traditionelle skumrengørings-system. Konventionelle skummere er tunge, baseret på flydende kemikalier, og de har et ‘centraliseret sprøjtemønster’, der giver masser af tungt skum på et lille område. Det meste af dette skum løber hurtigt ned fra den lodrette overflade og ender på gulvet.


Med i-spraywash har du mindre skum, hvilket er en del af innovationen. Og det er derfor, i-spraywash er en ny måde at rengøre på. Hvis din dosis af tabletterne er korrekt, rengør du med et dejligt tyndt lag aktivt skum på en hurtigere, grønnere og sikrere måde. Jo tungere og større boblerne i skummet er, jo hurtigere løber det ned på gulvet. Dette er tilfældet med det almindelige konventionelle skum. i-spraywash er en ny måde at tænke på skumrengøring.


HUSK: Når skummet er i berøring med overfladen rengør det..

4. Jeg bruger i-spraywash i et område med hvide fliser på væggen. Hvordan ved jeg, om der er skum på overfladen?

Du kan se, om der er skum, hvis du ser nøje på overfladen. Hvis du bruger CleaningTab 9 eller CleaningTab 12, kan du endda mærke det med fingrene, når du rører ved den sprøjtede overflade. For eksempel, hvis du sprøjter med CleaningTab 9 (daglig rengøring i de fleste miljøer), skal du mærke overfladeaktive stoffer mellem dine fingre (føles som sæbe).

5. Hvis vi tørrer overfladen, inden vi kommer til skylning, hvad gør vi så?

Med i-spraywash har du kun en kontakttid på 2-5 minutter. Hvor længe skummet er aktivt og vådt på overfladen afhænger af doseringen på overfladen og en række øvrige aktuelle omstændigheder (temperatur, fugtighed med mere). Hvis doseringen er lidt lav, har det aktive skum en tendens til at tørre hurtigere ud.


Hvis du finder ud af, at overfladerne er tørret, før du kommer til skylning med i-spraywash-pistolen, ville det være bedre at rengøre i mindre ‘zoner’. For eksempel kan du rengøre et brusebad ad gangen som en zone.


Hvis du finder ud af, at skummet er tørret ud på overfladen, skyller du simpelthen med vand. Hvis det er nødvendigt, skal du muligvis skrubbe med i-fiber, en almindelig rengøringspude eller måske med en i-scrub 21B batteriskrubber.

6. Hvordan påfører du skummet mest effektivt?

For det første handler det om at flytte hånden hurtigt, når du sprøjter med i-spraywash. Når det bruges korrekt, skal du være i stand til at skumme (spraye) en kvadratmeter på bare et sekund, selv ned til 0,66 sekunder, når du er meget erfaren.


For det andet er det bedst at sprøjte fra bund til top og arbejde fra side til side. Start i det ene hjørne, arbejd dig til den anden side, og flyt derefter op og gør det samme igen. Når du først har lært dette, opdager du for eksempel hvor hurtigt et bruseområde kan rengøres.


Når du skyller med vand, er det modsat. Start fra toppen, spray fra den ene side til den anden, flyt derefter ned og gentag.

7. Det siges, at man kan spare op til 50% af ens tid og bruge færre kemikalier med i-spraywash. Hvordan finder man ud af det?


Generelt er feedbacken, at brugerne finder i-spraywash langt mere enkel, nem og effektiv til deres rengøring. Deres besparelser i tid, kræfter, kemikalier, vand osv. afhænger af lokale forhold, ønsket til rengøring og naturligvis operatørens erfaring


Vi har lavet undersøgelser og har fået feedback fra flere kunder og vores i-partnere. Og konklusionerne er entydige. Blandt andet har vi gennemført følgende undersøgelse: En konventionel skummer blev sammenlignet med i-spray i et badeområde med i alt 14 kvadratmeter overflade (væg + gulv og et afløb). I denne beregning var forberedelse, håndtering, opbevaring og håndtering bagefter ikke inkluderet, da vi primært fokuserede på rengøringsprocessen.Resultaterne viser at i-spraywash er bemærkelsesværdigt hurtigere at sprøjte på både vandrette og lodrette overflader. Forudsat at den kemiske dosering er den samme i begge systemer (sandsynligvis lavere i i-spraywash), er sprøjtetiden 67% lavere. Dette betyder, at i-spraywash bruger 67% mindre vand og kemikalier.


Ved skylning af væggene er proceduren den samme med både i-spraywash og standardsystemer og der er ingen forskel i resultatet. Der er dog en stor forskel ved skylning af gulvet. Det tager væsentligt længere tid at skylle det tunge makrobobleskum fra den konventionelle skum, hvilket fører til en besparelse på mere end 50% i tid og vand, når der bruges i-spray og aktivt skum.

8. Hvor lang tid varer en i-spraytablet?

i-spraywash CleaningTabs giver ca. 4-6 minutters effektiv sprøjtetid. Variationen afhænger af dosering, vandtemperatur og hvordan systemet håndteres. For de to desinfektionsmidler, DesTab og ChlorTab Extra, afhænger det af dosering, og hvilket PPM-niveau (dosering) du har brug for. DesTab varer mellem 2-5 minutter, mens ChlorTab Extra varer op til 10-12 minutter (igen afhængigt af det doseringsniveau, du har brug for).

9. Hvordan opløses en tab, og hvordan kan den doseres?

i-spraywash tabletterne opløses gennem kombinationen af ​​vandtryk og vandtemperatur. Jo højere vandtrykket er, desto mere sprayeffekt / turbulens kan du komme ned i rengøringsmidlet via venturi og doseringssystemet. Derfor har vi doseringsfunktionen oven på systemet, så du kan mindske eller øge vandtrykket til tabletten.


Vandtemperaturen har også betydning, når midlet opløses. Forestil dig en kop koldt vand, en kop varm te og to sukkerterninger. Hvilken væske opløser terningerne hurtigere? Ikke overraskende er det den varme te, da varmt vand har mere energi. Når vand opvarmes, får molekylerne energi og bevæger sig hurtigere rundt. Disse molekyler kan derfor nedbryde (opløse) partikler hurtigere end koldt vand. Og det er det samme princip med i-spraywash-tabletterne.


Jo koldere vandet er, jo højere dosering har du brug for oven på enheden. Derfor, hvis det bruges i koldt vand, skal du muligvis køre med maksimal dosering (ved at dreje knappen med uret). Alternativt, hvis dit vand er lunkent, vil du måske sænke doseringen mod 14 eller endda 12 (ved at dreje knappen mod uret). Hvis det bruges i meget varmt vand, skal doseringen drejes mod minimum.


Ovenstående er til din grundlæggende forståelse. Når du har prøvet systemet, vil du genkende dine specifikke forhold og kan indstille doseringen, som det giver mest mening for dig. Det sikrer, at du kan få et fremragende rengøringsresultat hver gang!

10. Hvis en tablet opløses for hurtigt, for eksempel i løbet af et eller to minutter, hvordan regulerer jeg dette for at sikre, at det også er økonomisk?

Se gerne der foregående svar sammen med denne yderligere forklaring: Enten er dit vandtryk eller vandtemperaturen høj (eller begge dele), og du skal derfor justere doseringsfunktionen. Prøv at dreje hjulet mod minimum. Det kan også være nødvendigt at sænke vandtrykket i håndtaget.

11. Min CleaningTab opløses kun langsomt, skaber ingen skumeffekt og varer længere end 4-5 minutters sprøjtning. Hvorfor det?

Lavt vandtryk kan være årsagen til dine problemer. i-spraywash kræver mindst 2 bar (29 PSI) for at opløse tabletterne og arbejde korrekt. Hvis du har et almindeligt vandtryk over 2 bar (29 PSI) og stadig har et problem, kan det skyldes, at dit vand i slangen er for koldt.


Den værste betingelse for, at din tablet kan opløses er ekstremt koldt vand (under 10 ° C). Start og stop et par gange kan hjælpe med at få tabletten i gang. Dette er meget sjældent, men i disse tilfælde anbefaler vi at tilslutte en slange og en tablet, hvor du kan justere vandtemperaturen til lunken. I disse tilfælde kan du også prøve at fylde holderen med meget varmt vand. Lad det stå i 5-10 minutter, og tilslut derefter til i-spraywash-enheden. Dette tip gør det lettere at aktivere tabletten.

12. Skal jeg bruge den fulde tablet, eller kan den gemmes?

CleaningTab 1, 9 og 12 er designet som ‘stop and go’, hvilket betyder at de kan bruges og opbevares. Antag at du har noget tablet tilbage efter din rengøring. I så fald kan du opbevare dette i tabletholderen, dræne det resterende vand (vigtigt – ellers bliver tabletten grødet), brug låget og opbevare det indtil næste gang du har brug for det. Hvis tabletten er opbevaret og drænet, men er lidt grødet, kan du sænke doseringen og bruge den til rengøring.


Med desinfektionsmidlerne DesTab og ChlorTab Extra er det lidt sværere. De er designet til at blive brugt på én gang, da de ‘reagerer’, når de først er aktiveret med vand. Men med en vis øvelse er det også muligt at dræne dem. Når en brugt tablet opbevares, skal den bruges inden for en uge. Læs etiketten for at få det nødvendige PPM-niveau ud af rengøringsmidlet.

13. Er i-spraywash rengørings tabletter sikre at bruge på skillevægge i rustfrit stål, krom og toilet?

Ja, du kan sikkert bruge tabletterne på disse overflader. Efter en kontakttid på 2-5 minutter anbefaler vi at skylle med rent vand, som vi anbefaler med enhver overflade. CleaningTab 1 (rød) er et produkt med lav pH-værdi, en syre. Når det er fortyndet med vand, er koncentrationen på overfladerne meget lav. Det er dog altid klogt at sikre ordentlig skylning, især på marmor eller andre kalksten.

14. Hvorfor er der to forskellige typer desinfektionsmidler i-spraywash? Hvad er forskellen?

DesTab og ChlorTab Extra er begge ekstremt kraftige desinfektionsmidler, der er effektive mod mikrober som vira, bakterier, skimmelsvamp med mere. Forskellen mellem de to desinfektionsmidler er de aktive ingredienser. DesTab genererer ‘aktivt ilt’, et kraftigt desinfektionsmiddel med bredspektret dræbeeffekt. Det er mere eller mindre lugtfrit, neutralt at bruge og har en grøn miljøprofil. Kørselstiden på en DesTab er noget mindre sammenlignet med ChlorTab Extra.


ChlorTab Extra er en kraftig klortab, der genererer aktiv klor med en pH omkring 6. ChlorTab Extra kan ikke sammenlignes med noget flydende chlor (blegemiddel) produkt (som har en høj pH-værdi). Hypochlorsyre er til stede i Chlortab tæt på 100% med en pH på omkring 6, hvilket gør den langt mere effektiv sammenlignet med for eksempel natriumhypochlorit. Det er velkendt, at hypochlorsyre er et 80-120 gange kraftigere biocid end traditionel flydende klor (natriumhypochlorit) blegemiddel. Med ChlorTab Extra er det muligt at bruge færre aktive ingredienser (sænke PPM-værdien) og stadig opnå et fremragende desinfektionsresultat.


For eksempel, når du bruger ChlorTab Extra, får du et kraftigt desinfektionsmiddel, selv ved 200 PPM, hvilket svarer til en koncentration på 0,02% aktivt klor.


ChlorTab Extra efterlader en swimmingpoollugt, som mange brugere forbinder med ‘ren’ og er en stærk oxidator. Hvis det bruges i høje koncentrationer, og hvis du ikke er forsigtig, er der en risiko for, at det kan blegne visse typer tekstiler.

15. Er desinfektionsmidlet sikkert at bruge på overflader?

Ja, begge desinfektionsmidler er ikke ætsende med indbyggede korrosionshæmmere, der er sikre på enhver overflade. Som en generel retningslinje for indendørs rengøring og desinfektion anbefaler vi at skylle med vand efter påføring af DesTab og ChlorTab Extra.


Begge midler betragtes som biologisk nedbrydelige og brydes til sidst ned til almindeligt salt.

16. Kan i-spraywash bruges i områder til madlavning og køkkener?

Ja – i-spraywash er også sikkert til dette formål. i-spraywash pistolen er certificeret af HACCP som egnet til brug i madfaciliteter. Derudover er i-spraywash Cleaning Tab1, Cleaning Tab9, Cleaning Tab12 og Chlortab Desinfektionsmiddel også HACCP-certificeret.


i-spraywash gør det hurtigere og mere effektivt at rengøre ​​køkkener og store madlavningsområder. I de fleste tilfælde vil den anbefalede tablet til fedtede og olieagtige områder være Cleaning Tab12, som er en kraftigt affedtningsrenser, men Cleaning Tab9 kan være tilstrækkelig, hvis rengøring udføres regelmæssigt.

17. Kan jeg bruge i-spraywash til at fjerne sort skimmel i brusebadet?

DesTab og ChlorTab Extra er begge effektive mod sort skimmel. For eksempel vil brugen af ​​ChlorTab Extra i sidste ende eliminere sort skimmel i injektionsmørtel. Nogle job kan kræve flere behandlinger i kombination med manuel / mekanisk skrubning. I alvorlige tilfælde af skimmelvækst kan det være nødvendigt at skifte fugemasse på grund af irreversibel misfarvning.


TIP: Rengør bruserne med i-scrub 21b efter påføring af dit i-sprayskum for en bedre rengøring.

18. Er desinfektionsmidler bevist effektive mod mikroorganismer?

Ja, begge desinfektionsmidler overholder flere EN-teststandarder. De har en dokumenteret effekt mod en lang liste med mikrober, herunder bakterier, vira, gær og svampe. I mange lande har vi fuld certificering / godkendelse til at sælge i fødevareindustrien (inklusive HACCP-certificering til Australien og New Zealand), fiskeindustrien, landbruget og andre områder, hvor der er behov for specifikke godkendelser.


For yderligere information henvises til lokale retningslinjer og relevant dokumentation i produktdatabladene.

19. Hvad er forskellen mellem at bruge desinfektionsdysen eller bare påføre i-spraywash-desinfektionsmidlerne uden filteret på den almindelige skumdyse?

Du kan anvende desinfektionsmidlerne på begge måder. Den største forskel er, hvordan det sprøjtes på overfladen. Med desinfektionsdysen er det muligt at justere sprøjtemønsteret, hvilket giver dig mulighed for at sprøjte længere afstande (eller højere op). Dette sprøjtemønster kan sammenlignes med den skylledyse, der følger med systemet.


Ved sprøjtning uden filtre på skumdysen er sprøjtemønsteret bredere, så du hurtigere kan dække overflader. Det giver også mindre kontrol over, hvor du sprøjter og rammer. DesTab og ChlorTab Extra indeholder ikke noget skummende middel.

20. Hvis min DesTab eller ChlorTab Extra bruges for hurtigt, hvordan kan jeg så kontrollere doseringen bedre?

Se spørgsmål 9 og 10. Derudover skal du huske at bruge koldt vand, når du desinficerer; dette er en generel regel. Hvis tabletterne opløses for hurtigt, skal du ændre doseringen oven på enheden. Og sandsynligvis skal du sænke vandtrykket. Hvis du ser på håndtaget bagfra, skal du måske dreje det mod højre (med uret) til 14:00. På tabletetiketten finder du retningslinjerne for, hvor længe tabletten skal holde.

21. Jeg har et toilet hvor der er problemer med en dårlig lugt. Kan jeg bruge i-spraywash til at fjerne urinlugten?

Ja du kan! Den dårlige lugt skyldes bakterier og måske biofilm. Ofte skyldes lugten ”gamle problemer”, der kan komme fra injektionsmørtel mellem fliserne på gulvet, omkring toiletter og urinaler. Du kan foretage en ordentlig rengøring med CleaningTab 9 (blå) og manuel / mekanisk skrubning.


En anden mulighed ved ildelugtende toiletter er at sprøjte området grundigt ned med ChlorTab Extra (eller DesTab) og muligvis gentagne behandlingen nogle gange. Og igen fremskynder manuel / mekanisk skrubning processen.


Hvis du bruger ChlorTab Extra, og du finder klorluften stærkere end normalt, skyldes det, at det aktive klor reagerer med det organiske materiale. Jo mere snavset substratet er, jo mere potent er lugten. Efter et stykke tid vil denne lugt falde, hvilket signalerer, at desinfektionsmidlet virker!

22. Jeg har bemærket, at jeg kan bruge en eller to tabletter. Gør det en forskel?

Ja. Når du bruger to tabletter i tabletbeholderen, har du flere tabletter til rådighed, når du doserer på overfladen. For de fleste kunder og brugssituationer er to tabletter ikke nødvendige eller anbefales. Det er bedre at bruge en tablet ad gangen, og hvis det er nødvendigt, supplere med en ny tablet, hvis du bruger det meste af indholdet under drift.


I nogle tilfælde og under visse betingelser kan tabletterne være sværere at opløse i kammeret, hvis der er to. Dette problem gælder især i koldt vand og ved lavt vandtryk.


Det samme spørgsmål gælder desinfektionsmidler. I nogle tilfælde skal du muligvis køre med to desinfektionsmidler til specifikke desinfektionsopgaver. Se etiketten og produktdatabladene for detaljer.

23. Er der en retningslinje for, hvornår man skal bruge Cleaningtab 1 (rød) og Cleaningtab 9 (blå) f.eks. i et brusebad?

Ja, vi har en simpel brugervejledning tilgængelig. Generelt anbefaler vi altid, at du arbejder med begge produkter i kombination. Hvornår og hvor ofte du bruger den ene tablet frem for den anden, varierer afhængigt af dit behov, hyppighed og rutine. Generelt er det bedst at bruge CleaningTab 9 oftere end CleaningTab 1, selvom du måske kæmper med kalk på dine overflader.


Du skal altid rense overfladerne (fjerne proteiner, sæberester, fedtstoffer osv.), Inden du afkalker, og dette er hvad Cleaningtab 9 (eller 12) gør. En generel retningslinje er at bruge Cleaningtab 1 efter brug af Cleaningtab 9 tre eller fire gange. Så hvis du rengør dagligt med i-spraywash, skal du bruge Cleaningtab 1 hver 3. eller 4. dag.

24. Hvorfor har I to alkaliske tabletter? Hvor skal de bruges?

Forskellen på CleaningTab 9 og CleaningTab 12 er pH-værdien og overfladeaktive stoffer i tabletterne. CleaningTab 9 er et dagligt rengøringsmiddel, der er velegnet til rengøring af de fleste overflader. Det er endda anvendeligt til kommercielle køkkener og restauranter, med mindre fedt- / fødevareproduktionen er høj.


CleaningTab 12 har en højere pH-værdi og er et stærkere affedtningsmiddel. Det er specielt udviklet som et industrielt rengøringsmiddel til køkkener, områder til madlavning, industrielle værksteder og områder med behov for kraftig rengøring.

25. Jeg har bemærket, at tabletterne ikke er miljømærkede. Hvordan kan jeg så stole på, at de er sikre og gode at bruge?

Korrekt. Vi har ikke miljømærke-certifikater til CleaningTab 1, CleaningTab 9 eller CleaningTab 12 – endnu!


Når vi ser på kemikalierne og alle ingredienser, ved vi, at vi overholder kravene til miljømærket på rengøringstabletterne. Imidlertid overholder emballagematerialet ikke (selvom vi har minimeret mængden af ​​plast osv. sammenlignet med ethvert andet flydende produkt).


Vi arbejder på at udskifte aluminiumsfolien i pakningen til et format, der er godkendt til miljømærke, uden at det går ud over den sikre opbevaring af tabletterne.

26. Hvor skal jeg bruge det sorte filter i forhold til det hvide filter?

Det hvide filter er designet til lodrette overflader, da det aktive skum spredes med en bredere vinkel – med noget finere skum. Når det bruges korrekt, og hånden bevæges hurtigt under sprøjtning, giver det hvide filter en fremragende dækning på væggene.


Det sorte filter er hovedsageligt designet til gulvrengøring, især i områder som køkkener. Sprøjtevinklen er mere koncentreret med en vinkel på ca. 1 m som en ‘fin linje’. Det sorte filter giver en hurtig gulvrengøring på bare få sekunder.


At definere brugen af ​​begge filtre er dog ikke så sort og hvid. Du kan bruge begge filtre på alle overflader. Det er også op til brugeren. Med det sorte filter er doseringen lidt højere.


I både det sort / hvide filter er der to filtre. Hvis de af en eller anden grund falder ud, kan du nemt sætte dem tilbage i filteret. Anbring altid det fineste filter på indersiden (tættest på doseringsenheden).

27. Er det normalt at skulle bruge en gulvskraber til overskydende vand?

Brug af en gulvskraber er op til den enkelte rengøringsmedarbejder, og hvor tørt du vil efterlade overfladerne.


For eksempel er det i et brusebad eller et badeværelse en god ide at afslutte med at tørre gulvet, men det er ikke en nødvendighed.


En anden smart måde at samle det overskydende vand på er at bruge en i-mop, som også har en kraftig skrubbeeffekt på gulvet.

28. Hvad er de miljømæssige fordele ved i-spraywash?

Der er mange miljømæssige fordele ved at bruge i-spraywash.


Samlet set betyder brug af i-spraywash, at der sker en reducering i miljøpåvirkningen på mere end 80%. Når du arbejder med tabletter i stedet for flydende kemikalier, sparer du op til 90% på plast, råolie, CO2, logistik. Alene i 2018, baseret på salg i få europæiske lande, hjalp i-spraywash med at skåne miljøet for mere end 10 tons plast.

Underoverskrift

i-spraywash