i-team

hvad siger kunderne om…

LifeClean

LifeClean

Clarion Hotel & Congress Copenhagen Airport

For et hotel som Clarion Hotel ved siden af den normalt så travle lufthavn i København er desinfektion afgørende. Det er ganske enkelt en nødvendighed i en tid med Corona. Derfor bruger hotellets rengøringspersonale flittigt maskinerne i-cover, der er med til at sprede LifeClean ud over hotellets mange overflader. Det betyder nemlig en nem og effektiv desinfektion.

”Da vi åbnede op igen var vi på jagt efter et godt desinfektionsmiddel. Og vi prøvede faktisk nogle forskellige der ikke var så gode, indtil vi fandt LifeClean,”

siger Arzzo Behzadi, der er Housekeeping Manager på hotellet.

LifeClean er et høj effektivt desinfektionsmiddel med en 100 % effektivitet mod (corona) vira, bakterier, gær, parasitter og biofilm. Det reducerer ubehagelige lugte og er dermed den perfekte allierede, når der er brug for at være virkelig, virkelig rent.

LifeClean og i-cover bruges til at desinficere

“Vi har jo en holdning om at vi kun vil anvende miljøvenlige produkter, så det har klart haft en god betydning for valget af LifeClean,”

siger Arzzo Behzadi

Det valg falder i ekstra god jord hosCristina Motescu. Hun er nemlig gravid.

”Jeg er slet ikke nervøs ved at bruge dette produkt. Det er jeg ved andre produkter, men ikke ved dette,”

siger Cristina Motescu

En af dem der bruger LifeClean og i-cover er style manager Cristina Motescu.

”Vi bruger det her produkt mange steder. På badeværelser og på alle overflader i rummene. Det bedste er, at det ikke skal skylles efter med vand. Det skal bare sprayes på,”

fortæller style manageren på Clarion Hotel

Hun er vant til at bruge produktet på alle overflader, på hotellets værelser, konferencelokaler, badeværelser og sågar i hotellets stilfulde spa-afdeling.

Desinfektionsmidlet er af Statens Serum Institut(SSI) blevet vurderet som et højniveau-desinfektionsmiddel. Det patenterede og stabile desinfektionsmiddel er baseret på ClO2, og produktet opfylder europæiske EN-standarder. LifeClean er 99,6 procent vand, det nedbrydes straks, og er derfor miljøneutralt. Det efterlader altså hverken farlige eller giftige stoffer.

LifeClean og i-cover bruges til at desinficere
LifeClean og i-cover bruges til at desinficere