i-team

hvad siger kunderne om…

LifeClean

LifeClean

The Club – Fitnesscenter i Allerød

Et af de steder der har mærket betydningen af en god rengøring og en effektiv desinfektion er landets fitness-centre. Hos Fitnesscenteret The Club i Allerød har man valgt at bruge LifeClean til at sikre at alle overflader bliver rensede virus.

LifeClean gør desinfektion så meget nemmere for os, siger Helena Vengfelt, der er receptionsansvarlig hos The Club.

”Min chef og jeg skiftes til at gøre rent, og dermed står vi også for desinfektionen. Vi har nogle klude, som medlemmerne også bruger, men det er jo klart, at de ikke får tørret alting af. Ting som  vægtskiver, puder og den slags ting, har ikke så godt af vand, så der er det fedt, at vi lige kan gå over med LifeClean og lige spraye over.”

Helena Vengfelt Receptionsansvarlig, The Club.

LifeClean er et høj effektivt desinfektionsmiddel med en 100 % effektivitet mod (corona) vira, bakterier, gær, parasitter og biofilm. Det reducerer ubehagelige lugte og er dermed den perfekte allierede, når der er brug for at være virkelig, virkelig rent.

LifeClean og i-cover bruges i fitnesscentre

”Det gør det nemmere for os. Så i stedet for at vi skal bruge lang tid på hver maskine, så kan vi bare lige hurtigt spraye det over, lade det sidde, og så gå videre til den næste. Og fordi vi kan bruge det flere gange i løbet af en dag, så gør det det nemmere for os at arbejde med.”

Hos The Club i Allerød bliver LifeClean brugt både der hvor kunderne sveder og der hvor de bader. Specielt omklædningsrummene bliver ofte desificeret.

”Vi ved at det virker, og at det er effektivt, og vi kan fortælle vores medlemmer, at her er er rent. Og her er rent.”

Helena Vengfelt, Receptionsansvarlig, The Club

Desinfektionsmidlet LifeClean er af Statens Serum Institut (SSI) blevet vurderet som et højniveau-desinfektionsmiddel. Det patenterede og stabile desinfektionsmiddel er baseret på ClO2, og produktet opfylder europæiske EN-standarder. LifeClean er 99,6 procent vand, det nedbrydes straks, og er derfor miljøneutralt. Det efterlader altså hverken farlige eller giftige stoffer.

”Det er bare rart at vide, at vores produkter er miljøvenlige, og ikke er giftige, og ødelægger vores ting og alt andet. Det er også rart at vide, at man ikke skal have 10 lag handsker på og masker. At man ikke skal beskytte sig selv for at gøre rent. Det kan jeg godt lide.”

LifeClean og i-cover gør en forskel
i-cover og LifeClean i et fitnesscenter