i-team

Inspiration

Rengøringsmaskiner og tilbehør som letter DIN dagligdag!

Gummi er ikke bare gummi –

der er nemlig stor forskel på sugegummi

Når det kommer til gummiskrabere findes der traditionelt fire forskellige typer sugegummi, hver med sin unikke egenskab, der passer til forskellige anvendelser.

Type 1: Gummiskraber med syntetisk sugegummi

Det oprindelige sugegummi.

Syntetisk sugegummi er en menneskeskabt gummi-art, der typisk er beige eller brunlig i nuancen. Sugegummi af syntetisk gummi sikrer maksimal vandopsamling på indendørs gulve, der er glatte og jævne. Det anbefales ikke til brug i olieholdige miljøer, da syntetisk gummi absorberer olie, hvilket ændrer bladets form og reducerer dets effektivitet markant. En gummiskraber med syntetisk gummi bliver ofte slidt hurtigere end de andre gummi-typer, men er omvendt normalt også de billigste.

Enkelt formål: Effektiv på glatte, jævne gulve med let trafik.

Billig: Lavet med en kombination af naturmateriale og fyldstoffer

Type 2: Linatex gummiskraber

Sugegummi er en lille videnskab.

Linatex gummiskraber er det mest effektive og længst holdbare gummiskraberblad. Linatex fungerer godt med kemikalier og svulmer ikke op som syntetisk sugegummi, og det har en fremragende fleksibilitet, der giver bedre resultater og får bladet til at holde længere. Dette materiale er det bedste valg til løsninger, hvor gulvet ikke er glat.

Multifunktionelt: Giver ensartet ydeevne, fremragende gulvkonformitet og overlegne resultater under de fleste forskellige forhold.

Højtydende: Langvarigt materiale, der leverer overlegen ydeevne i miljøer, hvor der er rigtigt vådt.

Bestiller du en i-mop basic, så vil der være brugt denne type sugegummi til den.

Type 3: Urethan / polyurethan gummiskraber

Der findes forskellige udgaver af sugegummi

Urethan / polyurethan gummiskraber er den bedste løsning til fedtede eller ru overflader. Den er ideel til værkstæder, erhvervskøkkener – hvor som helst hvor der er et højt olieindhold og meget ru og skridsikre overflader. Skrabere med Urethan sugegummi er lette at kende på deres typisk uigennemsigtige farve (ofte blå eller hvid) og er normalt dyrere.

Olie- og kemikalieresistent: Er holdbare selv i miljøer, hvor der er meget fedt og olie.

Robust gulvfast: Lang levetid på ru og ujævne overflader.

Type 4: Primothane gummiskraber

Sugegummi

Primothane gummi er det nyeste urethan gummiskraber materiale. Denne type sugegummi leverer en enestående ydeevne med hensyn til fleksibilitet og slidstyrke. Når det kommer til olier, kemikalier og kolde omgivelser, holder Primothane sin form, hvor de fleste andre gummityper ville blive nedbrudt. Dette er den dyreste gummimulighed.

Modstandsdygtig over for olie, kemiske og kolde omgivelser: Gummiet her ændrer ikke form, selv om det bruges i miljøer med kulde eller olie.

Fleksibel: Fremragende gulvkonformitet og overlegne resultater under en lang række forhold.

Bestiller du en i-mop plus eller pro, så vil der være brugt denne type gummi i den.

Airoflex gummi – det sidste nye skrig!

Airoflex er en ny patentanmeldt designændring af vandkanalerne på det forreste gummiskraberblad for at øge sugning og opsamling af vand. Traditionelle gummiskraberblade bruger et U-kanal design, der mister sug på ujævne gulve, hvor det kan efterlade vand på gulvet.

Sugegummi er en lille videnskab.

U-kanal

  • Justerer ikke til overfladeforandringer
  • Mister kontakt med gulvet
  • Sænker vakuumydelsen
  • Øger vandet, der er tilbage på gulvet

Airoflex

  • Justerer til overfladeforandringer
  • Fastholder kontakt med gulvet
  • Opretholder optimal vakuumydelse
  • Reducerer markant vandet på gulvet