i-team

i-drive

i-drive

i-drive er så meget mere end en batteridrevet kørende gulvvaske-maskine, der kan bruges til rengøring af store områder.

Nøglefunktionen ved i-drive er dens innovative design, og at den har en indbygget i-mop Lite, der gør det muligt for operatøren at hoppe af maskinen og rengøre de områder, der ikke nås med den store maskine. Med to sæt batterier, er denne elegante maskine klar til at betjene dig døgnet rundt.


i-drive kan også bruges som din personlige tankstation, hvor du kan hente rent vand til vandtanken på din i-mop Lite. Når opsamlingstanken på i-mop Lite er fuld, kan du tømme den i i-drive. Og så har i-drive naturligvis også et ekstra batteri til i-mop Lite.


Med en drejeradius på kun 1,6 m er enheden meget fleksibel


info om i-drive

Hurtigere

I-drive har hvad der er behov for, for at udføre rengøringsjobbet hurtigt og effektivt. Den rengør store, medium og små områder uden spildtid. På grund af den lille drejeradius, der gør det muligt for maskinen at dreje i smalle gange.


Renere

I-drive og dets innovative design med en inkluderet i-mop Lite gør det muligt for operatøren at forlade køretøjet og rengøre også de mindre områder.


Grønnere

På grund af den høje mekaniske effekt af i-drive bruger vi mindre vand og meget få kemikalier til rengøring.


Sikrere

Denne maskine er udstyret med en rampe og justerbar fodstøtte for bedre ergonomi. Også med for- og bag sikkerhedslys, samt bundmonteret lys, der belyser gulvet og gør det muligt at rengøre selv mørke rum. Smart design sikrer uhindret udsyn, mens du kører maskinen.


… og bedre for alle!

Denne maskine er ideel til supermarkeder, stadioner eller enhver anden bygning med rum af forskellige størrelser. i-drives koncept er, at alt hvad der er behov for, for at udføre en god og effektiv rengøring er med om bord.

Der er altid en grund til at vælge i-team produkter – vi kan give jer tre :

1

4D rengøring

2

Samlede omkostninger

3

Mennesker, klimaet, fortjeneste