i-team

i-know

i-know

Du kan videnskabeligt bevise, hvor effektiv og grundig

i-produkterne gør rent ved hjælp af i-know-sættet.

Det indeholder ATP-test (adenosintrifosfat), faldalarm og snavsudfordringer. De indsamlede data kan hjælpe med at få mere indsigt i en rengøringsproces og give mål til feedback om kvaliteten af ​​rengøringsresultaterne.


info om i-know

Hurtigere

Med vores i-know kit kan du undersøge rengøringsniveauet. Du kan bruge ATP-testene fra dette kit til hurtigt at kontrollere, om overflader er blevet renset grundigt.


Renere

Start overvågning af gulvforhold og udseende med i-know-måleren. Denne enhed giver dig mulighed for at have et konsekvent resultat og giver dig mulighed for at holde øje med forbedringer. På den måde bliver det nemmere for rengøringspersonalet at ramme den rigtige kvalitetsstandard.


Grønnere

Du kan udfordre dit salgsteam eller andre, der ikke er overbeviste om i-mops evner. Brug i-moppen og en konkurrerende maskine, og brug målekopper til at demonstrere hvor lidt vand maskinen faktisk har brugt, og hvor meget snavs i-mop fjerner fra gulv, kanter og revner.


Sikrere

Glatte og usikre gulve er ofte et resultat af rengøringen. Faldulykker er en stor årsag til større kvæstelser og kan koste langt mere end du måske tænker! Fald-alarmen kan spare dig tid, penge og hjælpe dig med at forhindre glideulykker og alvorlige kvæstelser.


… og bedre for alle!

Tag let alle i-know hjælpemidlerne med dig i denne robuste og beskyttede kuffert med hjul.

Der er altid en grund til at vælge i-team produkter – vi kan give jer tre :

1

4D rengøring

2

Samlede omkostninger

3

Mennesker, klimaet, fortjeneste