i-team

i-matt

i-matt kan skæres til, som det passer dig.

i-matt

Den bedste måde at fjerne snavs og skidt er ved at bruge såkaldte walk-off måtter.

En ren måtte ved din indgang er nøglen til dit image og øger generelt rengøringsniveauet i hele din bygning. Men traditionelle tilgange inklusive almindelige måtter kan være både ineffektive, arbejdskrævende og dyre. Og faktisk kan de nogle gange udgøre en fare i sig selv.


i-team Floor Safety System er en nyskabende tilgang til gulvsikkerhed. i-matt fungerer sammen med i-mop og giver dig alt hvad du behøver, for at sikre, at dine måtter hjælper dig med at kunne arbejde så godt som muligt.

i-matt fjerner snavs, støv og vand fra dine sko, og hjælper dermed din bygning og dig med at være et renere, grønnere og bedre sted at være.


i-matt måtterne bruger den nyeste teknologi – kaldet New Pig Grippy®. Den forbedrer gulvets sikkerhed og sikrer en nem rengøring. Den unikke klæbende bagside holder måtten på plads og alligevel kan den let fjernes, når det er tid til at udskifte den.

Desuden beskytter en i-matt også dine gulve mod for eksempel håndsprit, der ellers kan nedbryde både bakterier og vira men desværre også de fleste gulvtyper. Så med en i-matt på gulvet sikrer du dine gulve et langt liv.

i-matt fås i forskellige størrelser

Du kan få i-matt præcis som det passer dig bedst. Du kan få en rulle med 3 forudskårne sektioner à 91,5 cm x 3 m. Det er en ideel størrelse til indgange og gå-områder, opg det kan let trimmes til for at passe. Du kan også få i-matt som måtter på 61×39 cm med runde hjørner. Denne løsning er perfekt ved døre og ved indgangspartier.


info om i-matt

Hurtigere

I stedet for at spilde tid på at flytte måtter, når du skal gøre rent, så kan du rengøre gulvene mens i-matt bliver liggende. Den kan sagtens ligge på samme plads i op til 12 uger.


Renere

i-matts walk-off dækning opsamler vand og snavs ved døren og bevarer gulvene renere hele dagen lang.


Grønnere

Brugen af i-matt kan reducere brugen af kemikalier med op til 92 procent. Dermed sikres en miljømæssig gevinst.


Sikrere

Våde gulve skaber fare for fald-ulykker. i-matt absorberer fugt og holder dermed gulvene tørre og sikre.


… og bedre for alle!

For folk, der rengør gulvene, og folk, der går og arbejder på dem vil i-matt gøre livet sikrere og lettere.

Der er altid en grund til at vælge i-team produkter – vi kan give jer tre :

1

4D rengøring

2

Samlede omkostninger

3

Mennesker, klimaet, fortjeneste