i-team

i-mop

i-mop XXL

i-mop Lite, XL og XXL

Denne innovative gulvvasker kombinerer fleksibiliteten fra en gulvmoppe med kraften, hastigheden og rengøringsevnerne fra en industriel vaskemaskine.

Det er vores i-mop, og den gør en kæmpe forskel, de steder den bliver brugt.


Der er fortsat mange områder, der rengøres med moppe og spand, fordi andre gulvmaskiner ikke er fleksible nok.

i-mop gør det muligt at rengøre enhver overflade, med fri bevægelighed og stor brugervenlighed.


Ingen grænser eller begrænsninger. Denne maskine er ikke bare designet til rengøring, den er designet til at gøre det bedre end alle konkurrerende maskiner.

i-mop Lite

i-mop Lite er den nyeste og mest fleksible gulv-vaskemaskine i i-mop-serien. Ved at udvide det aktuelle udvalg af i-mopper, tilbyder i-team et redskab med en uovertruffen manøvredyg-tighed og fleksibilitet, hvilket gør den perfekt til rengøring i mindre rum, hvor ingen anden gulvvaskemaskine kan komme ind.

i-mop XL

Med denne i-mop får du en højhastigheds-skrubbemaskine med to børster og et arbejdsområde på 46 cm (18″) med en uforlignelig smidighed. De to modsat roterende børster giver dig en problemfri oplevelse og gør det muligt at kontrollere maskinen selv med én hånd. Rengør rundt om og under ting, præcis som med en moppe.

i-mop XXL

Nogle gange er større bare bedre. i-mop XXL er en redesignet kraftmaskine, der bogstavelig talt løber i cirkler om konkurrenterne. Med et større skrubbeområde og et nyt system til strømstyring er det muligt at klare større områder. Med denne innovation kan brugeren rengøre op til 2300 kvadratmeter i løbet af en time,

Spar en enorm mængde tid, når du bruger maskinen, og brug mindre tid på logistikken på større arbejdsområder.


Her kan du se forskellen på i-mop udgaverne

1. Nyt filtersystem

Vi har udviklet et nyt filtersystem til tanken til det brugte vand. Der er en flydende kugle indsat i filtreringselementet, som dukker op, når tanken er fuld. Dette lukker tanken og forhindrer vandet i at løbe over. For at beskytte motorerne stopper i-moppen også med at trække eventuelle rester ud af gulvet. Dette undgår, at der kommer vand ind i sugemotoren via tanken.


2. Batteri-beskytter

Erfaringen viste os, at mange operatører glemmer at slukke for maskinen, når de er færdige med rengøringen. Det medfører, at maskinens batterier ofte mangler strøm. Med denne opgradering eliminerede vi det problem.

Når i-moppen er tændt i Park-tilstand, forbliver den slukket. Det forhindrer at batteriet tømmes i løbet af en almindelig arbejdsdag, eller når maskinen ikke er i brug. Først når du sætter i-moppen i sin arbejdsposition tændes batteriet. Dette skaber et optimalt batteriforbrug og brugervenlighed for rengøringspersonalet.

3. Kontrolpanel

Kontrolpanelet i den nye grundversion af i-mop XL & XXL har lavere højde og en sikkerhedsliste. Det gør maskinen lettere at arbejde med og forhindrer skader på siderne.

4. Stænkbeskyttere

En anden fordel ved batterisikkerhedsfunktionerne er, at børsterne ikke roterer, mens de bevæger sig fra punkt a til b. Det forhindrer, at børsterne sprøjter mod folk, der går forbi, og umuliggør din rengøring. Selv når i-moppen er i arbejdstilstand, sprøjtes der ikke. Stænkbeskytterne på begge sider af børstedækket forhindrer nemlig vand i at sprøjte.

5. Sensor til tank med brugt vand

Den nye i-mop Plus- og Pro-serie har en ekstra sensor til tanken med det brugte vand. Det betyder, at i-moppen lukker helt, når tanken er fuld. Det er en forbedring i forhold til den originale udgave af i-mop, der blot stopper med at trække væske fra gulvet.

6. Elektronisk afbryder

Nogle operatører har en tendens til at holde i-moppen under en 32 graders vinkel. Det kan medføre, at motoren beskadiges af vand. Den elektroniske kontakt på den nye i-mop Plus og Pro slukker automatisk motoren. Dette lærer operatørerne at håndtere i-moppen korrekt og beskytter samtidigt motoren.

7. Timer-display

Den nye Plus- og Pro-version er udstyret med nogle ekstra funktioner, der gør den anvendelig i leasingkontrakter. Plus- og Pro-versionen er forbedret i forhold til Basic-versionen ved, at der er en sensor og timer integreret i kontrolpanelet. Timeren viser, hvor mange driftstimer i-moppen har leveret i sin levetid. Timeren kan bruges ved leasing og til vedligeholdelse. Du ved nu, hvornår i-moppen har brug for vedligeholdelse, eller hvor mange timer der kan opkræves for brug af i-moppen.

8. Belægning

i-mop Pro har en belægning på skrubbedækket, der beskytter i-moppen mod salt og klorid. i-mop Pro er designet til at rengøre faciliteter ved svømmebassiner og strandområder.


info om i-mop

Hurtigere

Rengør 10 gange hurtigere end ved konventionel våd mopping, da i-mop har en rengøringskapacitet på op til 1800 kvadratmeter på en time.


Renere

Kraftig dobbelte børster med en hastighed på 350 RPM, fjerner effektivt snavs. ATP-testdata viser, at overfladen er op til 90 procent renere ved brug af i-mop.


Grønnere

Skab værdi med færre kemikalier og hver dråbe vand. i-mop reducerer den miljømæssige belastning med over 75 procent.


Sikrere

Gulvene tørrer næsten øjeblikkeligt, hvilket reducer risiko for faldulykker. Dette er valideret ved standardiserede glideprøveaflæsninger på 120 eller derunder.


… og bedre for alle!

Ændrer oplevelsen af ​​rengøring og bringer energi, stolthed og positiv moral til arbejdspladsen. For ikke at nævne et renere og sundere miljø.

Der er altid en grund til at vælge i-team produkter – vi kan give jer tre :

1

4D rengøring

2

Samlede omkostninger

3

Mennesker, klimaet, fortjeneste