i-team

i-mop

i-mop XXL

Den nye i-mop generation er her!

i-mop Lite, XL og XXL

Denne innovative gulvvasker kombinerer fleksibiliteten fra en gulvmoppe med kraften, hastigheden og rengøringsevnerne fra en industriel vaskemaskine.

Med vores nye 2022-generation har vi taget i-mop familien til et helt nyt niveau!

Siden vi lancerede i-mop i 2014, og ændrede den måde vi gør rent på, har tusindvis af i-mops gjort en kæmpe forskel, de steder den bliver brugt. For medarbejderne, kvaliteten og miljøet.

Der er fortsat mange områder, der rengøres med moppe og spand, fordi andre gulvmaskiner ikke er fleksible nok.

i-mop gør det muligt at rengøre enhver overflade, med fri bevægelighed og stor brugervenlighed.


Ingen grænser eller begrænsninger. Denne maskine er ikke bare designet til rengøring, den er designet til at gøre det bedre end alle konkurrerende maskiner.

Hvad er nyt?

I foråret 2022 har vi lanceret den helt generation af i-mop XL og i-mop XXL. Kort fortalt har vi gjort en fantastisk maskine endnu bedre. På baggrund af brugerfeedback og erfaringer imarkedet.

i-mop Lite blev i 2021 re-lanceret i en forbedret udgave, mens der senere i 2022 kommer en Pro-udgave af i-mop Lite.

i-mop XL og XXL har fået en række nye features og forbedringer. Den fulde oversigt ses længere nede.

  • Drive Support
  • i-dose
  • Parkeringsstøtte
  • Antibakterielle tanke
  • i-link (cloud baseret flådestyring)
  • i-power 20 batterier
  • Løftesæt
  • Aftagelig motor
  • Duft-kapsler

i-mop Lite

i-mop Lite i-mop Liter den nyeste og mest fleksible gulv-vaskemaskine i i-mop-serien. Ved at udvide det aktuelle udvalg af i-mopper, tilbyder i-team et redskab med en uovertruffen manøvredyg-tighed og fleksibilitet, hvilket gør den perfekt til rengøring i mindre rum, hvor ingen anden gulvvaskemaskine kan komme ind. Re-lanceret i 2021, stærkere end nogensinde.

i-mop XL

Med denne i-mop får du en højhastigheds-skrubbemaskine med to børster og et arbejdsområde på 46 cm (18″) med en uforlignelig smidighed. De to modsat roterende børster giver dig en problemfri oplevelse og gør det muligt at kontrollere maskinen selv med én hånd. Rengør rundt om og under ting, præcis som med en moppe.

Den nye generation inkluderer endnu flere features, der forbedringer rengøring, ergonomi, fleksibilitet og kvalitet.

i-mop XXL

Nogle gange er større bare bedre. i-mop XXL er en redesignet kraftmaskine, der bogstavelig talt løber i cirkler om konkurrenterne. Med et større skrubbeområde og et nyt system til strømstyring er det muligt at klare større områder. Med denne innovation kan brugeren rengøre op til 2300 kvadratmeter i løbet af en time,

Spar en enorm mængde tid, når du bruger maskinen, og brug mindre tid på logistikken på større arbejdsområder.

Den nye XXL Pro, den eneste i XXL-serien, er spækket med udstyr og features. Klar til at udfordre det traditionelle walk-behind segment.


1. Batterisikring

Slut med døde batterier

Når du hæver skrubbedækket til parkeringsposition, bliver batteriet til i-mop automatisk slukket for at forhindre batteridræning og optimere batteriets levetid. Sænk dækket til arbejdsposition, og batteriet tænder automatisk igen. 8


2. Kontrolpanel

Du kan styre mig

Kontrolpanelet på i-mop er let at bruge takket være dets intuitive design. Med hovedbetjeningsknoppen kan du vælge de ønskede indstillinger. Vil du bruge mindre vand? Tryk på eco-tilstandsknappen, og reducer øjeblikkeligt dit vandforbrug med 40 %. Takket være batteriindikatoren på displayet ved du præcis, hvornår batterierne skal genoplades. i-mop Plus har en blå knop og i-mop Pro har en sort knop.

3. Sideskørter / splash guards

Sig farvel til vandsprøjt

Med den automatiske batterislukning stopper børsterne med at rotere, når enheden sættes i oprejst (parkeret) position for at køre fra ét sted til et andet. Dette forhindrer vandsprøjt på folk, der går forbi, og spildt rengøring. Og selv når i-mop er i arbejdstilstand, forhindrer sideskørterne på begge sider af dækket vand i at sprede sig.

4. Flydende kuglesystem

Kuglen er helten

Alle i-mop-maskiner har en flydende kugleventil i snavsevandstanken filtersystem. Denne funktion (a) lukker automatisk tanken for at forhindre vand i at løbe over og (b) stopper øjeblikkeligt i-mop i at suge væsker op fra gulvet.

5. Elektronisk afbryder

Fordi du virkelig ikke har brug for en druknet motor

Nogle operatører har en tendens til at holde i-mop under en vinkel på 32 grader. Dette kan få motoren til at drukne. Den elektroniske vinkelafbryder på i-mop Plus og Pro slukker automatisk motoren, når den ikke holdes i den rigtige position.

6. Timer display

Hold styr på driftstimerne

I kontrolpanelerne på i-mop Plus er der en integreret timer, der viser, hvor mange driftstimer i-mop har haft i sin levetid. På denne måde ved du f.eks. hvornår i-mop skal vedligeholdes, eller hvor mange timer du skal oplade for at bruge i-mop. i-mop Pro holder styr på brugen ved hjælp af i-link-platformen

7. Belægning

Salt og klor kan ikke gøre mig ondt

i-mop Pro har en belægning på skrubbedækket, som beskytter den mod salt, klor og benzin. Det betyder,at du også kan rengøre faciliteter ved svømmebassiner og strandområder.

8. Drive Support

Ro på

Drive Support er en ny feature. Kørestøtten giver en operatør mulighed for at bruge i-mop med op til 2,75 kg mindre vægt på håndtaget for nemmere at kunne dreje og vaske gulv. Du kan justere håndtaget til 2 forskellige højder, så det kan bruges af flere forskellige mennesker. Brug foden til at aktivere eller deaktivere kørestøtte og komme i gang.


For i-mop XXL er det op til 3,45 kg mindre vægt på håndtaget.

9. i-dose

Fremtiden er grøn

Med i-dose introducerer vi kapsler, der indeholder en superkoncentreret, miljøneutral rengøringsformel til i-mop. Bare tryk på injektoren, og vent på, at væsken ryger ned i vandet. Hver kapsel indeholder præcis nok rengøringsmiddel til én i-dose-opløsningsbeholder, perfekt balanceret til mellem 2-5 L vand. i-mop leveres nu med en standard ipod- holder og en lille affaldsspand til tomme kapsler.

10. Parkeringsstøtte

Når du har brug for et øjebliks pause

Træthed i ryggen hører fortiden til. Med parkeringsstøtte behøver du ikke bukke dig ned og løfte dækket, når du vil parkere i-mop i kort tid. Parkeringsstøtte giver dig mulighed for at parkere i-mop i stående stilling i 10 minutter uden at løfte dækket. Du skal blot aktivere eller deaktivere parkeringen med din fod.

11. i-link

Vi er i skyen

i-link er den nye cloud-baserede administrationsplatform til dit rengøringsudstyr. Nye i-mop Pro maskiner har små sendere placeret indeni, og de er allerede integreret med i-link-skyen. Disse sendere sender hver dag brugsoplysninger, batteriniveauer og endda maskinernes placering til i-link-skyen. Det er også muligt at sætte regler for notifikationer (f.eks. påmindelser om vedligeholdelse efter X timers brug) og at sende fejlfinding af et problem med maskinen til din i-partner og dennes serviceteam.

12. Løftesæt

Væsker har brug for lidt tid

Nogle gange har rengøringsmidler eller desinfektionsmidler brug for lidt virketid, når du gør gulvet rent. Og nu kan du nemt give dem den tid. Løftesættet gør det muligt at løfte gummiskraberen op med et tryk på en kontakt. Dermed kan du bruge i-mop som en skuremaskine. Med et klik kan du sænke sugefoden og suge væsken op, nemt og effektivt.

13. i-power 20 batterier

Op til 130 minutters køretid på én tur

Den nyeste tilføjelse til plug and playsystemet er i-power 20-batteriet (24 V, 20 Ah). Et sæt holder dig og din rengøring kørende i op til 130 minutter med i-mop XXL og resterende brugstid. Batteriet har endda en digital skærm, så du kan se strømcyklusser og resterende brugstid.

14. Aftagelig motor til XXL Pro

Hurtigere reparationer og vedligeholdelse


Den forbedrede motor er mindre og passer bedre til i-mop. Den kan tages af på mindre end 3 minutter, hvilket er ideelt ved reparationer og vedligeholdelse. Den inkluderer også et EPA-flter og bruger i-scent kapselsystemet for at give duft.

15. Antibakterielle tanke

Bedre for alle

Beholderne har en antibakteriel infusion i plastikken, som dræber bakterier og forhindrer dem i at klæbe til beholderne. I hele produktets livstid.

Dette resulterer i kraftig lugtreduktion og et sikrere arbejdsmiljø for rengøringsmedarbejderen. Du kan føle dig sikker på, at alle bakterier fjernes, når du hælder væskerne ud.


info om i-mop

Hurtigere

Rengør 10 gange hurtigere end ved konventionel våd mopping, da i-mop har en rengøringskapacitet på op til 1800 kvadratmeter på en time.


Renere

Kraftig dobbelte børster med en hastighed på 350 RPM, fjerner effektivt snavs. ATP-testdata viser, at overfladen er op til 90 procent renere ved brug af i-mop.


Grønnere

Skab værdi med færre kemikalier og hver dråbe vand. i-mop reducerer den miljømæssige belastning med over 75 procent.


Sikrere

Gulvene tørrer næsten øjeblikkeligt, hvilket reducer risiko for faldulykker. Dette er valideret ved standardiserede glideprøveaflæsninger på 120 eller derunder.


… og bedre for alle!

Ændrer oplevelsen af ​​rengøring og bringer energi, stolthed og positiv moral til arbejdspladsen. For ikke at nævne et renere og sundere miljø.

Der er altid en grund til at vælge i-team produkter – vi kan give jer tre :

1

4D rengøring

2

Samlede omkostninger

3

Mennesker, klimaet, fortjeneste