i-team

i-remove

i-remove

i-remove er bygget op omkring en komfortabel rygsæk, der giver brugeren mulighed for fuldstændigt frit at kunne bevæge sig rundt betyder, at det aldrig har været nemmere at fjerne irriterende tyggegummi.

i-remove er tilknyttet et ergonomisk rør, der er designet specifikt til at sikre en hurtig, pålidelig og nem betjening der betyder, at du nemt kan fjerne tyggegummi fra underlaget.

På kontaktpunktet udsender vores specialdesignede børste en pH-neutral og sikker enzym-dampblanding, der opløser tyggegummiet, som derefter kan fejes væk.


i-remove kan bæres i det komfortable seletøj eller køres rundt på en vogn!


info om i-remove

Hurtigere

i-remove behøver kun 6 sekunder til at fjerne eventuelle uønskede klæbrige materialer (tyggegummi/klistermærker/ beklædningslim).


Renere

Betjen maskinen ved blot at pege røret på området eller pletten, der skal renses, og se i-remove udføre sin magi.


Grønnere

i-remove er designet til at være brugervenlig at arbejde med, og den kan tilmed fungere i forskellige miljøer. I brug udsender den nemlig hverken skadelige eller farlige dampe eller varme.


Sikrere

Der sidder centraliserede kontrolmuligheder midt på maskinen. Alle dine handlinger, kontakter og kontrolelementer er inden for rækkevidde af dine fingerspidser.


… og bedre for alle!

Trægulve, bløde gulve, asfalt, døre, skabe, krydsfiner, beton eller stål. i-remove fjerner klistrede rester overalt.

Der er altid en grund til at vælge i-team produkter – vi kan give jer tre :

1

4D rengøring

2

Samlede omkostninger

3

Mennesker, klimaet, fortjeneste