i-team

i-scrub

i-scrub 21 og i-scrub 30

Skrubning med én børste har aldrig været nemmere.


i-scrub 21

De to børster giver fleksibilitet til at skrubbe selv områder i en lodret position. Den er udstyret med et justerbart hoved med 360° fritgående bevægelse. Med en kraftfuld motor, der opnår 400 omdrejninger pr. minut ved hjælp af to børster, er det en strålende maskine, som lader brugeren skrubbe enhver overflade med ekstrem styrke. Du kan manuelt dosere din opløsning med et tryk på en knap.


Konverter nemt din maskine til en håndholdt enhed til polering, drevet af Li-ion-batteriteknologi med samme kraft.

i-scrub 30

i-scrub 30 bruger en avanceret teknologi med runde bevægelser på omkring 1650 omdrejninger pr. minut. Det betyder en rund bevægelse uden sidekraft, så alle kan betjene den uden oplæring.


i-scrub 30EM fås i to versioner:

Pro-versionen med en aftagelig strømledning og B-versionen, der er batteridrevet. i-scrub 30EM er en smart maskine med masser af kraft. I vandbeholderen øverst kan du blande dine kemikalier til perfektion.

For at undgå at beskadige møbler og vægge har vi skabt en beskyttelsesliste, så du kan arbejde frit!


Tættere på i-scrub 30

Hurtigere

Der sidder centraliserede kontrolmuligheder midt på maskinen. Alle dine reguleringsmuligheder, kontakter og kontrolelementer er inden for rækkevidde af dine fingerspidser.


Renere

Kabinettet er støbt i aluminium i høj kvalitet. Det giver en robusthed og let maskine, der med det høje børstetryk er skabt til at rengøre mere på mindre tid.


Grønnere

Du kan manuelt dosere din opløsning, som du ønsker, med et tryk på en knap. Rengøring på dine betingelser.


Sikrere

Designet med det forseglede dæksel beskytter motoren mod indtrængende vand. Det tilføjer et ekstra beskyttelseslag til i-scrub 30EM.


… og bedre for alle!

Det højdejusterbare teleskoprør kan nemt kontrolleres ved håndtaget.