i-team

i-vac

Design din egen støvsuger

i-vac

Alle maskinerne i vores serie af kvalitets-støvsugere har en del til fælles.

I-vac maskinerne er nemlig kraftmaskiner, der får jobbet gjort.


En i-vac er en meget manøvredygtig støvsuger, der har masser af kræfter til at gøre grundigt rent og tilmed har et flot design. i-vac kan bruges til kontorer, på tæpper, i husholdninger, skabe, omklædningsrum og mange andre steder.


i-vac 6 og i-vac 9

i-vac 6 og i-vac 9 er hjørnestene inden for moderne støvsugning. Alle funktioner og elementer i i-vac 6 blev skabt og designet ud fra feedback fra brugere og deres idéer og indblik fra brug af forskellige maskiner i årevis.


Forskellen på de to støvsugere er, at i-vac 6 er med ledning, mens i-vac 9 er monteret med batterier, der sikrer 100 procent bevægelsesfrihed.


i-vac 5


Den æggeformede enhed er designet til optimalt arbejde på mindre områder. Brugervenligheden er i top, og maskinen har en aftagelig strømledning.

Alt tilbehør og nødvendigt udstyr, der følger med kan opbevares i maskinen. Et robust og ergonomisk bærehåndtag giver en bevægelsesfrihed, du ikke har oplevet før, så i-vac 5 kan komme med, uanset hvor du skal hen!

i-vac 5 fåes i en version med ledning og i en version med batteri.


i-vac 4B

Lad ikke din støvsugerledning begrænse dig. Bær den lette og ledningsfri i-vac 4B Move på din ryg. Så kan du flytte dig omkring med maksimal mobilitet og arbejde effektivt. Rygsækstøvsugeren gør det muligt at dække et over dobbelt så stort gulvareal i forhold til en normal støvsuger og er mere ergonomisk. i-vac 4B Move forbedrer på markant vis, hvordan du arbejder, og er en mulighed for at forbedre din rengøring – gøre det bedre, hurtigere og sikrere.


Få din helt egen støvsuger

En støvsuger er en sand ven i nøden. Hvorfor ikke gøre den personlig? Den mulighed kan du få hos os!

Vi tilbyder to forskellige udgaver af individuelle støvsugere.

  • À la carte Basic
  • À la carte Deluxe

Hvad siger du for eksempel til at få din virksomheds eget logo påtrykt i toppen samt at få toppen indfarvet i den farve du vælger? Vi kan levere indenfor ganske få uger.

Bestiller du mere end 108 støvsugere har du endnu flere valgmuligheder.

Læs mere om denne mulighed her.


info om i-vac

Hurtigere

Med en i-vac ombord på holdet bliver støvsugningen gjort hurtigere. Det hjælper blandt andet den lange ledning og støvsuger-slange med til. Desuden kan støvsugeren her bruges på kontorer, tæpper, private hjem, skabe, garderober og mange andre steder.


Renere

Stor maskinkraft og et bredt udvalg af tilbehør gør, at det er muligt at støvsuge effektivt på næsten alle overflader.


Grønnere

Hurtig støvsugning mindsker strømforbruget. Dermed er brugen af en i-vac støvsuger med til at skabe en grønnere rengøring.


Sikrere

Støvsugeren er konstrueret med tanke på rengørings-personalets sikkerhed. Blandt andet er den flere steder tilføjet ekstra stabilitet, der sikrer en god arbejdspositur. Flere af maskinerne i serien har et parkeringssystem der gør, at de nemt kan bruges på trapper.


… og bedre for alle!

Støvsugeren her har en støjsvag funktion, hvis der skal gøres rent i dagtimerne. Desuden kan den påmonteres en kasse med frisk duft.

Der er altid en grund til at vælge i-team produkter – vi kan give jer tre :

1

4D rengøring

2

Samlede omkostninger

3

Mennesker, klimaet, fortjeneste