i-team

i-cover

i-cover 1.0 og 2.5

Den nuværende Corona-pandemi har i den grad tydeliggjort, hvorfor det er nødvendigt at nytænke måden vi desinficerer de områder vi alle opholder os i.

Traditionelle metoder er nemlig ofte ineffektive og desinficerer ikke fyldestgørende.


Den ledningsfrie i-cover er en avanceret koldtåge-udlægger, der er designet til at gøre dit desinfektionsjob hurtigt, effektivt og grundigt.


Du skal blot fylde tanken med for eksempel LifeClean, trykke på aftrækkeren og du er klar til en verdensklasse desinfektion.

i-cover 1.0 er den lille desinfektionsmaskine, der er nem at have med, og kan bæres rundt ved hjælp af håndtag eller skulderrem.

i-cover 2.5 er den større model, der er ideel til større områder. Den er nemlig mulig have på ryggen som en rygsæk, eller træk den efter dig, på den indbyggede trolley.


info om i-cover

Hurtigere

Med en i-cover maskine på ryggen eller på trolleyen får du hurtigt spredt den desinficerende tåge ud over de områder der skal desinficeres. Den er nem at bruge, og bekvem at flytte rundt.


Renere

Desinfektion er en af de hårdeste valutaer i rengøringsbranchen for tiden. i-cover gør det uendeligt effektivt, og efterlader et aftryk af renhed.


Grønnere

i-cover fungerer optimalt sammen med LifeClean. Det er et produkt, der består af 99,6 procent vand, hvorfor det er tæt på miljøneutralt i brug.


Sikrere

i-cover og LifeClean kan sagtens bruges uden benyttelse af værnemidler.


… og bedre for alle!

Ændrer oplevelsen af ​​rengøring og bringer energi, stolthed og positiv moral til arbejdspladsen. For ikke at nævne et renere og sundere miljø.

Efter bare 30 sekunders kontakttid er Corona-virus forsvundet ved brug af i-cover og LifeClean.

Der er altid en grund til at vælge i-team produkter – vi kan give jer tre :

1

4D rengøring

2

Samlede omkostninger

3

Mennesker, klimaet, fortjeneste