i-team

i-move

i-move 2.5B

i-move 2.5B

Rengøring er vigtigere end nogensinde før

Og når vi siger rengøring, så mener vi en effektiv rengøring, der er mere end ‘bare’ fjernelse af snavs. For os betyder det at sikre menneskers sundhed og sikkerhed samtidigt med at selve rengøringen er lettere, enklere, mere effektiv og endda sjov. Det hjælper i-move 2.5B med.

Det betyder ensartede resultater overhele verden, mens vi alle passer på den. i-move 2.5B sikrer en masse glade ansigter og sunde kroppe, takket være det lette, lille og ergonomiske design. 360° drejelig slange og batteridrevetfrihed (ingen ledninger!) gør det let at tage den med i mindre rum og steder, hvor det ellers er svært at komme til.

Lille – men vågen

Mød i-move 2.5B, lillebror til i-move 4B. På trods af den lille størrelse og lave vægt på bare 5,28 kg (inklusive batterier) har i-move 2.5B masser af kraft (hele 250 watt) og en forbløffende stor støvpose på 2,5 liter.

Det er din ultimative lille hjælper i mindre rum og gør det muligt at nå steder, der ellers er svære at støvsuge uden sved på panden (eller ondt i ryggen). Takket være den lave vægt og det kompakte designer denne støvsuger ideel for mennesker i alle størrelser.

Sig goddag til en duft af renhed

Nogle gange er du nødt til at stoppe for at dufte roserne. Sæt pris på verden omkring dig og nyd de små ting i livet. For eksempel når du værdsætter en lækker duft, der fylder rummet. Med i-scent introducerer vi en blød, beroligende duft som du eventuelt kan tilføje til i-move 2.5B.

Bonus: det er naturligvis miljøvenligt.


info om i-move

Hurtigere

Takket være den batteridrevne frihed (ingen ledninger!), og det lille design, kan du bevæge dig let og hurtigt rundt i små rum – selv hvis der erforhindringer. Støvposen kan skiftes på få sekunder. Åbn poserummet med to klik og skift posen, det er ikke nødvendigt at fjerne slangen.


Renere

Svært tilgængelige rum bliver til let tilgængelige steder med den smidige i-move 2.5B. Enheden har 2 filtre af høj kvalitet inklusive et H11 klassefilter, kraftig sugning (14 Kpa) og stærk snavsopsamling ved 1100 mmHg. Du vil sætte pris på den renere luft, filtreret uden støv og luftbårnebakterielle forurenede stoffer.


Grønnere

Den valgfri i-scent duftpatron frigiver en miljøvenlig duft i takt med at dit rum bliver støvsuget. Støvsugerens dele kan let repareres eller udskiftes i tilfælde af uheld, hvilket giver støvsugeren som helhed en længere levetid. Batterierne kan genoplades.


Sikrere

Den lette og ergonomiske i-move 2.5B giver dig mulighed for at bevæge dig med maksimal mobilitet og effektivitet. Når du bærer enheden på ryggen er vægten jævnt fordelt over din krop. Dette gør den også velegnet til personer med mindre fysisk styrke. Takket være det trådløse design er der ingen risiko for at snuble over ledninger.


… og bedre for alle!

I-move 2.5B er din perfekte rejsekammerat, når du har brug for hurtig støvsugning på pletten, ønsker at støvsuge mindre rum eller svært tilgængelige steder.

Det er en af de letteste og mindste støvsugere på markedet. Den er designet til nem brug.

Der er altid en grund til at vælge i-team produkter – vi kan give jer tre :

1

4D rengøring

2

Samlede omkostninger

3

Mennesker, klimaet, fortjeneste