LifeClean desinficerer effektivt

LifeClean

Et produkt, du kan bruge overalt. Det har aldrig været nemmere at desinficere

Rengøring af dine lokaler og din arbejdsplads er vigtigere end nogensinde før. Du er nødt til at gå langt ud over den visuelle rengøring af alle overflader for at eliminere kontamineringsrisikoen.

Dette højeffektive desinfektionsmiddel overstiger alle forventninger, da det har en 100 % effektivitet mod (corona) vira, bakterier, gær, parasitter og biofilm.

Det reducerer ubehagelige lugte og er den perfekte allierede, når der er brug for, at der bare skal være virkeligt, virkeligt rent.info om LifeClean

Hurtigere

Dette højeffektive desinfektionsmiddel, er klar til brug og effektivt på mindre end 2 minutter. Der er ikke behov for forblanding eller andre produkter (dvs. mellem- og højeffektivt desinfektionsmiddel). Du kan bruge produktet nemt og øjeblikkeligt.


Renere

LifeClean desinfektionsmiddel til overflader indeholder et overfladeaktivt middel og et desinfektionsmiddel, hvilket gør produktet effektivt i snavsede miljøer. Det fjerner og desinficerer sporer, (corona)vira, parasitter, bakterier, mykobakterier, svampe, gær og biofilm.


Grønnere

Produktet er fremstillet af 99,6 % vand og indeholder ingen alkohol eller klor. Den unikke kemi nedbrydes øjeblikkeligt til naturlige komponenter af ilt, vand og lidt salt. Dette gør det til et miljøneutralt valg.


Sikrere

På trods af, at det er et højeffektivt desinfektionsmiddel med biofilmkapacitet, er der ingen faremærkning. LifeClean desinfektionsmiddel til overflader kan anvendes overalt.


… og bedre for alle!

Dette er det ideelle højeffektive desinfektionsmiddel, der renser, desinficerer og beskytter sikkert i en enkelt, hurtig og nem handling.