i-team

i-fiber

i-fiber

Mikrofiber-rengøring ændrede branchen, fra det øjeblik det blev introduceret.

Færre kemikalier og vandforbrug er lig med en mere bæredygtig og sund planet. i-team har taget dette koncept ét skridt videre og skabt en hel serie af redskaber og udstyr, der komplementerer et alt-i-ét system, kaldet i-fiber


info om i-fiber

Hurtigere

Mikrofiber-puder anvendes på niveauer fra lav til svær snavs. Har en netbagside der gør en ekstra effektiv. Designet til forbehandling i 4D-rengøringssystemer.


Renere

Stellet bøjer 360° og er perfekt til rengøring af fodpaneler og andre steder, der er svære at nå. Patenteret teknologi med bløde kanter gør den perfekt til 4D-rengøring.


Grønnere

Forbehandlingssystemet udgøres af en velgennemtænkt række af redskaber, der problemfrit fungerer sammen, for at gøre rengøringen effektiv og produktiv. Det sparer vand, kemikalier og, vigtigst af alt, tid. Ved hjælp af den specielle netbagside opnås tidsbesparelsen fuldt ud og fugten spredes ligeligt.


Sikrere

Fibrene opnår sin store rengøringseffektivitet gennem en patenteret tredelt teknologi. Med de integrerede kanaler til snavs kan du endda undlade at bruge en støvmoppe, idet små partikler også opfanges.


… og bedre for alle!

Stellet er specialdesignet til at forhindre, at moppen krymper. Den passer altid helt perfekt. Garanteret antal vaske: Min. 750 gange.

Der er altid en grund til at vælge i-team produkter – vi kan give jer tre :

1

4D rengøring

2

Samlede omkostninger

3

Mennesker, klimaet, fortjeneste