i-team

Inspiration

Rengøringsmaskiner og tilbehør som letter DIN dagligdag!

Mere end 800 millioner liter rent drikkevand

Hvad er Made Blue, og hvorfor er i-team involveret i det??

Made Blue handler om at sikre rent drikkevand i den del af verden, hvor det i den grad er en knap ressource. De lande, hvor regeringerne ikke har været i stand til at sikre infrastrukturen, som er tæt befolkede, og hvor folk ofte lever under slum-lignende forhold. Det er de steder, hvor Made Blue kan gøre en forskel. Og har gjort det i en årrække.

Forestil dig, at du har brug for vand. Men der er ikke indlagt vand, hvor du bor. Så du er nødt til at finde en brønd for at at få dit behov for væske opfyldt. Problemet er, at den nærmeste brønd ligger omkring 6 kilometer væk. Det er virkeligheden for mange mennesker – og det er dem, som Made Blue er med til at gøre en konkret forskel for.

i-mop dig til rent vand

i-mop er en af de meste miljøvenlige maskiner på markedet. Det er et faktum. Men det stopper ikke her. For hver gang en i-mop er i brug bliver der sparet vand lokalt – og den mængde vand bliver omsat til rent vand på globalt plan. Faktisk donerer i-team Global (moderfirmaet bag i-team Danmark) 20 liter rent drikkevand til den tredje verden hver dag en i-mop er i sving.


Det bliver selvsagt til uendeligt mange liter vand – faktisk har vi været med til at donere over 800 millioner rent drikkevand til folk i den tredje verden. Det svarer til 11.000 menneskers forbrug af vand til blandt andet personlig hygiejne, rengøring og madlavning – i ti år. For dem er det stor forbedring af deres levevilkår, at de har fået adgang til rent vand, og at vandet ikke længere skal koges eller på anden måde renses inden brug.

Made Blue - make a difference

Masser af afledte effekter

Udover de åbenlyse fordele der er ved at have adgang til rent vand, så er der en række afledte effekter, der også har stor betydning for det miljømæssige aftryk vi mennesker sætter på jorden. Når de mange mennesker ikke længere har behov for at koge vandet inden brug, er der sparet omkring 11.000 ton CO2, og omkring 6.000 ton plastic, da der ikke længere er nært samme behov for flasker og beholdere til vand.

i-mop er altså med til at sikre rene overflader lokalt, en mindre miljøbelastning regionalt og en humanitær hjælp globalt.

Made Blue skaffer rent vand til hele verden.

Hvorfor er dette vigtigt for i-team?

Helt kort fordi vi går op i den verden vi lever i. Og vi vil gerne være med til at passe på den. Grundlaget for vores innovative tilgang til vores rengøringsprodukter er, at vi tror på at vi kan være med til at skabe en bedre verden. Det er det, der driver os, når vi skaber nyskabende rengøringsprodukter, der ikke alene giver bedre rengøring, men også er bedre for rengøringspersonalet og for miljøet.

Bliv klogere på Made Blue